Xiaomi Redmi Note 8 Pro

EGYES JAVÍTÁSAINK RÉSZLETEIÉRT ÉS INFORMÁCIÓKÉRT 
KATTINTS A KÉPEKRE!

Ár: 34.900 Ft
Fixity ár:
29.555 Ft
73,00 €
Ár: 14.900 Ft
Fixity ár:
13.765 Ft
34,00 €
Fixity ár:
17.004 Ft
42,00 €
Ár: 9.900 Ft
Fixity ár:
8.097 Ft
20,00 €

Üdvözöljük a Fixity Xiaomi Redmi Note Javítási Szolgáltatásainál: Ahol a Csúcstechnológia Találkozik a Csúcsminőségű Szolgáltatással!

Üdvözöljük a Fixity Xiaomi Redmi Note Javítási Szolgáltatásainál: Ahol a Csúcstechnológia Találkozik a Csúcsminőségű Szolgáltatással! A Fixity-nél tudjuk, hogy a Xiaomi Redmi Note nem csak egy telefon, hanem egy életmód. Ha azonban ez a csodálatos készülék úgy dönt, hogy kalandos útra indul a technológia világában, mi vagyunk az Ön GPS-e, hogy újra a helyes útvonalra tereljük!
Miért válassza a Fixity-t a Xiaomi Redmi Note készüléke javítására?
  • Szuperhős Kijelzőcsere: Repedt a kijelző? Ne aggódjon, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan éles és tiszta legyen, mintha csak a legújabb szuperhős-film jeleneteit nézné rajta.
  • Akkumulátorcsere Turbo Töltéssel: Ha a készüléke már nem bírja a maratonokat, akkumulátorcserénkkel új energiával töltjük fel, hogy a Redmi Note újra hosszú távon tündökölhessen.
  • Vízkár Javítása: Ha a telefon kisebb búvárkalandba keveredett, a Fixity szakértői úgy mentik meg, mintha csak egy kincset emelnének ki az óceán mélyéről.
  • Alaplapi Javítások: A bonyolult alaplapi problémák sem jelentenek gondot a Fixity szakértőinek. Olyan precízen dolgozunk, mint egy űrhajós egy űrsétán.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható sidekick a legizgalmasabb kalandokon!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy a Xiaomi Redmi Note csak a legjobbat érdemli!
Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol a Xiaomi Redmi Note készülékek újra megkapják a csillagok közötti kezelést!
A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy kaland, ahol a Redmi Note újra a csúcson tündökölhet. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy komplex alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy a Xiaomi Redmi Note készüléke újra Önnek és az univerzumnak is büszkélkedhessen!
https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.