Xiaomi Mi Pad

XMM

 

Válaszd ki a készüléked típusát - Xiaomi Mi Pad

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Xiaomi Mi Pad Műhelyben: Ahol a Technológia és a Móka Találkoznak!

Amikor a Xiaomi Mi Pad-ed úgy dönt, hogy kis kalandot visz a mindennapjaidba, és inkább egy digitális szünetet tart, a Fixity csapata itt van, hogy újra a szórakozás és produktivitás középpontjába állítsa!

Szolgáltatásaink a Xiaomi Mi Pad Varázslatos Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy kis repedés a kijelzőn? A Fixity csapata úgy cseréli ki a Xiaomi Mi Pad kijelződet, hogy az újra olyan éles legyen, mintha csak egy új kínai kalligráfia mesterművet néznél rajta.
  • Akkumulátorcsere: Ha a Mi Pad-ed akkumulátora már nem bírja a hosszú olvasmányokat és játékmaratonokat, akkumulátorcserénkkel újra hosszú távú szórakozást biztosítunk.
  • Vízkár Javítás: Ha a készüléked kisebb balesetet szenvedett a víz közelében, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza a Mi Pad-edet, mintha csak egy drága kincset emelnénk ki a tó mélyéről.
  • Alaplapi Javítások: Az alaplapi problémák sem jelentenek akadályt számunkra. A Fixity csapata úgy oldja meg őket, mintha csak egy összetett kínai puzzle-t raknánk össze.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a Mi Pad is megirigyelné a hatékonyságunkat!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a Xiaomi Mi Pad-ed hosszú távon is a teljesítmény csúcsán marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás a Xiaomi Mi Pad Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol a technológia és a móka találkoznak. Egy kijelzőcsere nálunk olyan sima, mint egy új app letöltése, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy mesterséges intelligencia által vezérelt robot munkája.

Ha a Xiaomi Mi Pad-ed egy kis extra figyelmet igényel, lépj be a Fixity varázslatos világába, ahol a technológia és a precíziós megoldások találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában száguldjon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.