Realme

REAL rízs teraszok/yuanyang/kína

 

Válaszd ki a készüléked típusát - Realme

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Realme Műhelyben: Ahol a Valóság Találkozik a Réális Műszaki Megoldásokkal!

Amikor a Realme készüléked úgy dönt, hogy egy alternatív valóságba lép, ahol az érintőképernyők nem reagálnak, és az akkumulátorok hamarabb elfáradnak, mint egy nyúzott futó egy maraton után, a Fixity csapata itt van, hogy visszahozza a készülékedet a valós világba!

Szolgáltatásaink a Realme Valós Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy repedt kijelző? Nálunk ez csak egy gyors pit-stop. A Fixity szakértői úgy cserélik ki a Realme kijelzőjét, hogy az újra tiszta és éles legyen, mintha csak egy varázslatos tisztítókendővel suvintottunk volna át rajta.
  • Akkumulátorcsere: Ha a Realme készüléked akkumulátora olyan gyorsan merül, mint egy kémfilm titkos ügynöke, akkor itt az ideje egy gyors akkumulátorcserének, hogy a készüléked újra napokig bírja!
  • Vízkár Javítás: Ha készüléked úgy döntött, hogy beleugrik egy vízi kalandba, ne aggódj! A Fixity vízkár-mentőcsapata készen áll a mentésre, mintha csak egy életmentő bója lennénk a technológiai tengerben.
  • Alaplapi Javítások: Az alaplapi problémák olyanok, mint a rejtélyes fejtörők – de szerencsére a Fixity csapata minden kihívást szeret. Mi úgy oldjuk meg a Realme alaplapi problémáit, mintha csak egy Rubik-kockát pörgetnénk meg.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem sziklaszilárdan megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a Realme is megirigyelné a hatékonyságunkat!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a Realme készüléked hosszú távon is a csúcson marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás a Realme Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy varázslatos hely, ahol a Realme készülékek újra megtalálják az útjukat a valós világba. Egy kijelzőcsere nálunk olyan gyors, mint egy varázslat, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy óraműves munkája.

Ha a Realme készüléked egy kis extra figyelmet igényel, gyere a Fixity-hez, ahol a valóság és a réális műszaki megoldások találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában száguldjon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.