Oppo

OPP1

 

VÁLASZD KI A KÉSZÜLÉKED TÍPUSÁT - OPPO

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity OPPO Műhelyben: Ahol a Technológia Találkozik az Innovációval!

Az OPPO nem csak egy telefon, hanem egy innovációs csoda, amely összeköti Önt a világgal. De mi történik, amikor ez az innovatív csoda egy kis extra gondoskodásra szorul? A Fixity itt van, hogy minden OPPO eszközt újra a csúcstechnológia frontvonalába állítson!

Szolgáltatásaink az OPPO Innovatív Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy repedt kijelző elronthatja az élményt, de a Fixity gyors és precíz kijelzőcseréjével az OPPO készülék újra tökéletes képet nyújt.
  • Akkumulátorcsere: Ha OPPO készüléked már nem bírja a napot, akkumulátorcserénkkel újra hosszú órákon át élvezheted az innovatív technológia örömeit.
  • Vízkár Javítás: A víz okozta károk komoly fejfájást okozhatnak, de a Fixity szakértői gyorsan és hatékonyan orvosolják a problémát.
  • Alaplapi Javítások: Az alaplapi hibák megoldása során csapatunk precíziós eszközökkel és mély technikai tudással lát munkához, hogy OPPO készüléked ismét kifogástalanul működjön.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity elkötelezett amellett, hogy gyors és megbízható javítási szolgáltatást nyújtson minden OPPO tulajdonos számára.
  • Garancia: Minden javításunkra és alkatrészünkre garanciát vállalunk, hogy biztos lehess OPPO készüléked tökéletes működésében.

Miért a Fixity a Tökéletes Választás az OPPO Javítására?

A Fixity nem csak egy hely, ahol a készülékeket megjavítják; itt az innováció és a technológia találkoznak, hogy az OPPO készülékek ismét az élvonalba kerüljenek. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi javításról, csapatunk minden problémát megold, hogy OPPO készüléked ismét az innováció csúcsán álljon.

Ha OPPO készülékednek szüksége van egy kis extra gondoskodásra, ne keress tovább! A Fixity műhelye a tökéletes hely az OPPO javításra, ahol a technológia és az innováció találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világába kalauzoljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.