Samsung Tab

galaxytab2

 

Válaszd ki a készüléked típusát - Samsung Tab

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

 

Üdvözöljük a Fixity Galaxy Samsung Tab Műhelyben: Ahol a Galaktikus Technológia Találkozik a Földi Gondoskodással!

Amikor a Galaxy Samsung Tab-od úgy dönt, hogy inkább egy sci-fi kalandfilmet játszik el, mintsem a megbízható táblagéped legyen, a Fixity csapata itt van, hogy újra a csillagok közé repítse a digitális élményeidet!

Szolgáltatásaink a Galaxy Samsung Tab Csillagászati Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy meteorit által okozott repedés a kijelzőn? Ne ess kétségbe, a Fixity csapata úgy cseréli ki a Galaxy Samsung Tab kijelződet, hogy az újra ragyogjon, mint egy frissen formált csillag.
  • Akkumulátorcsere: Ha a Galaxy Tab-od akkumulátora már nem bírja a hosszú űrutazásokat, akkumulátorcserénkkel újra távoli galaxisokba kalauzolhat.
  • Vízkár Javítás: Ha a készüléked egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza a Galaxy Tab-odat, mintha csak egy űrhajó mentőkapszulát húznánk ki a vízből.
  • Alaplapi Javítások: Az alaplapi problémák sem jelentenek akadályt számunkra. A Fixity csapata úgy oldja meg őket, mintha csak egy űrhajó navigációs rendszerét kalibrálnánk.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a Galaxy Tab is megirigyelné a hatékonyságunkat!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a Galaxy Samsung Tab-od hosszú távon is a technológia csúcsán marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás a Galaxy Samsung Tab Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol a galaktikus technológia és a földi gondoskodás találkozik. Egy kijelzőcsere nálunk olyan sima, mint egy űrséta, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy űrállomás mérnöki munkája.

Ha a Galaxy Samsung Tab-od egy kis extra figyelmet igényel, lépj be a Fixity csillagkapujába, ahol a technológia és a precíziós megoldások találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában navigáljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.