Motorola

moto

 

Válaszd ki a készüléked típusát - Motorola

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Motorola Műhelyben: Ahol a Mobilok Találkoznak a Mesteri Megoldásokkal!

Amikor a Motorola készüléked úgy dönt, hogy egy kis szünetet tart a zökkenőmentes működésben és inkább egy kis izgalmat visz az életedbe, a Fixity csapata itt van, hogy újra motorizált formájába hozza!

Szolgáltatásaink a Motorola Mozgalmas Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy repedt kijelző nem végzetes tragédia! A Fixity csapata úgy cseréli ki a Motorola kijelződet, hogy az újra olyan éles legyen, mintha csak a legújabb mozi slágert néznéd rajta.
  • Akkumulátorcsere: Ha a Motorola készüléked akkumulátora már nem bírja a maratoni beszélgetéseket, akkumulátorcserénkkel újra hosszú távú tervet készíthetsz.
  • Vízkár Javítás: Ha a készüléked úgy döntött, hogy beleugrik a mélyvízbe, ne aggódj! A Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza a Motorola-odat, mintha csak egy kincset emelnénk ki a tenger mélyéről.
  • Alaplapi Javítások: Az alaplapi problémák sem állnak meg minket. A Fixity csapata úgy javítja a Motorola alaplapját, mintha csak egy titkos ügynök lenne a technológia világában.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem szuper-megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a Motorola is csodálkozna!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a Motorola készüléked hosszú távon is a megbízhatóság szimbóluma marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás a Motorola Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol a mobilok és a mesteri megoldások találkoznak. Egy kijelzőcsere nálunk olyan izgalmas, mint egy krimi végjáték, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy detektív munkája.

Ha a Motorola készüléked egy kis extra figyelmet igényel, lépj be a Fixity műhelyébe, ahol a mobilok és a mesteri megoldások találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában mozogjon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.