Nokia

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Nokia Műhelyben: Ahol a Technológia Találkozik a Tartóssággal!

Amikor a Nokia készüléked úgy dönt, hogy kis kihívást hoz az életedbe, és egy kis szünetet tart a megszokott megbízhatóságból, a Fixity csapata itt van, hogy újra életet leheljen a legendás készülékedbe!

Szolgáltatásaink a Nokia Tartós Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy karc vagy repedés a kijelzőn? A Fixity csapata úgy cseréli ki a Nokia kijelződet, hogy az újra olyan tiszta legyen, mint a finn tók vize.
  • Akkumulátorcsere: Ha a Nokia készüléked akkumulátora már nem bírja a maratoni beszélgetéseket, akkumulátorcserénkkel újra hosszú távra tervezhetsz.
  • Vízkár Javítás: Ha a készüléked kisebb balesetet szenvedett a víz közelében, a Fixity szakértői gondoskodnak róla, hogy a Nokia telefonod újra szárazon és biztonságban legyen.
  • Alaplapi Javítások: A Nokia alaplapi problémái sem jelentenek gondot számunkra. A Fixity csapata úgy oldja meg őket, mintha csak egy nordikus sakkjátszma lenne.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a Nokia is büszke lenne ránk!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a Nokia készüléked hosszú távon is a megbízhatóság szimbóluma marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás a Nokia Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy megbízhatósági központ, ahol a Nokia készülékek újra megtalálják az utat a tartós és megbízható működés felé. Egy kijelzőcsere nálunk olyan sima, mint egy finn jégkorongpálya, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy mesteri finn kézműves munkája.

Ha a Nokia készüléked egy kis extra figyelmet igényel, lépj be a Fixity műhelyébe, ahol a technológia és a tartósság találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában navigáljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.