GaranciaFixity Garancia

Minden nálunk végzett kijelző cserére 1 év garanciát vállalunk, az egyéb javításokra a jogszabályokban is előírt garanciaidők érvényesek. A 20.000Ft alatti szervizekre 3 hónap, a 20.000Ft-ot meghaladó (tételenként számítandó) szervizekre 6 hónap, akkumulátorokra 3 hónap garanciát vállalunk.Mindemellett ha a szerviz szolgáltatásunk igénybe veszi,akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményre jogosult. Ennek feltétele,hogy a javításkor kapott Jótállási jegyet bemutassa nekünk.

Felhíjuk figyelmüket,hogy az IP68-as,IP 67-es,IP 66-os minősítéssel rendelkező készülékek javítása után,a vízállóságot vagy az erős vízsugár elleni védettség fenntartsát nem tudjuk garantálni.

Az IP 65-ös minősítésnek minden egyes javításunk után meg fog felelni a készülék.

Az OLED kijelzőivel szerelt modelleknél,az üvegcsere lehtősége,csak személyes megtekintés alkalmával bírálható el biztosan. Javítás után ezeknél a modelleknél előfordulhat,hogy kikapcsolt állapotban suroló fénynél (vizuálisan) a kijelző felszíne nem marad tökéletesen sík az üveg alatt. Ugyanakkor ez használat közben egyáltalán nem látszik, a kijelző használati értéke 100%-os marad!

Minden általunk beépített kijelzőt egy eltávolíthatatlan matricával látunk el a készülék belsejében,melyen szerepel a csere dátuma is.

Kijelző csere esetén, a megengedhető hibás pixelek számát az ISO 13406-2 szabvány szerint határozzuk meg. A kijelzőkre, OLED és LCD panelekre vonatkozó ISO 13406-Class II szabványt a világ összes gyártója alkalmazza

Üvegcsere esetén az ön által már használt kijelzővel dolgozunk, Itt az esetlegesen hibás pixelek száma - 1000000/2 képpontban tolerálható. Az ezt meghaladó hibás képpontokkal rendelkező kijelzőt garanciálisan cseréljük.

Garancia Megvonása

A Garanciális igény nem érvenyesíthető akkor, ha kicserélt alkatrész saját hiba miatt megsérül, beázik,összetörik. A garanciális alkatrészeket mindig egy darabban kell visszakapjuk, független attól,hogy az adott alkatrész akár önmagában is hibás. A karcok nem számítanak sérülésnek. Csak akkor tudjuk érvényesíteni a saját garanciális igényünket, az alkatrészeket forgalmazó viszonteladók irányába, ha a hibás alkatrészeket egyben és éppen küldjük vissza. Saját hiba, vagy baleset folytán megsérült alkatrészekre, garanciális csere nem igényelhető és adható.

A javításra leadott,majd át nem vett készülékeket,a leadástól napjától számított 3 hónapig őrizzük.

 

 

APPLE KIJELZŐK CSERÉJÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

APPLE iPhone XS-TŐL FELFELÉ!

Ezúton is tájékoztatjuk a tárgysorban szereplő modellek tisztelt tulajdonosait, hogy a kijelző csere után a következő üzenet fog megjelenni készülékükön -

 "Important Display Message

  Unable to verify this phone has a genuine Apple display"

"Fontos Üzenet

A rendszer nem tudja igazolni, hogy a telefon eredeti Apple kijelzővel van ellátva"

Az Apple a XS-es szériától kezdve szoftveresen jelzi a fenti üzenetet. Ennek oka, hogy a kijelző csere bár eredeti kijelzővel történik a Fixity-nél,mi nem tudjuk a készüléket az Apple központi szerverén átfuttatni javítás után. Ezért a fenti üzenet 4 napig a fő képernyőn, majd további 15 napig a "Setting" menüben lesz látható. Ezek után az üzenet eltűnik. Az üzenet semmilyen befolyással nincs a beépített gyári kijelző minőségére, funkcióinak működésére.

 

APPLE AKKU CSERÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

APPLE iPhone XS-TŐL FELFELÉ

Az Apple az IOS 15-ös szoftver kiadásával, az operációs rendszer részéve tette a felhasználók figyelmeztetését, amennyiben a készülék megbontása után az nem jelentkezett fel az Apple központi szerverére. A funkció miatt, az iPhoneok akkumulátor cseréje után a következő üzenetet olvashatja-

  "Important System Message

Unable to verify this phone has a genuine Apple battery"

"Fontos Üzenet

A rendszer nem tudja igazolni, hogy a telefon eredeti Apple akkumulátorral van ellátva"

Ezért a fenti üzenet 4 napig a fő képernyőn, majd további 15 napig a "Setting" menüben lesz látható.Az üzenet semmilyen befolyással nincs a beépített gyári akkumulátor minőségére, kapacitására, működésére.

 

 

 

Garancia érvényesítése- Miben vagyunk mások?

Intézett már garanciális javíttatást bárhol, bármilyen dologgal kapcsolatban? Könnyen ment?

Mennyit várt rá?

Több mint ezer kijelzőnk van raktáron! Ezért lehetőségünk van olyan szolgáltatást nyújtani önnek, amit se a kisebb szervizek (raktárkészlet hiánya miatt) , se a mobilgyártók saját szervizei  ( 30 napos vállalási idő) nem képesek megadni.

A Fixitynél  a garancia érvényesítése azonnal megtörténik!*

A Garancia időn belül meghibásodott kijelzőket, majdnem minden esetben azonnal cseréljük! Az esetleges hibás panelek bevizsgálása néhány percet vesz igénybe. Nem kell nálunk hagynia a készülékét a reklamáció elbírálásra várva. Helyben és azonnal elvégezzük a javítást.

*Speciális vagy ritkább készülékek javítása, valamint bonyolultabb meghibásodás több időt vehet igénybe.

 

 

 

Jótállási Jegy minta -

Image
https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.