Sony

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Sony Műhelyben: Ahol a Technológia Találkozik a Szórakozással!

Amikor a Sony készüléked úgy dönt, hogy szünetet tart a szórakoztatásban, és inkább egy drámai fordulatot vesz az akciójelenetek helyett, a Fixity csapata itt van, hogy újra a főszereplővé tegye a technológiai színpadon!

Szolgáltatásaink a Sony Színház Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy repedt kijelző? Ne aggódj, a Fixity úgy cseréli ki a Sony kijelződet, hogy a következő epizódban újra a főszereplő lehess.
  • Akkumulátorcsere: Ha a Sony készüléked akkumulátora már nem tartja a tempót a sorozatmaratonokkal, akkumulátorcserénkkel újra teljes hosszában élvezheted kedvenc filmjeidet.
  • Vízkár Javítás: Ha a Sony készüléked vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapatának köszönhetően hamarosan újra szárazföldön lesz, mintha csak egy víz alatti jelenetből került volna elő.
  • Alaplapi Javítások: Az alaplapi problémák olyanok, mint a rejtélyes thrillerek – de a Fixity minden titkot megold. Mi úgy javítjuk meg a Sony alaplapját, mintha csak egy filmvágó lennénk.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem sziklaszilárdan megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a Sony is megirigyelné a hatékonyságunkat!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a Sony készüléked hosszú távon is a főszereplő marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás a Sony Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy szórakoztató központ, ahol a Sony készülékek újra megtalálják a helyüket a reflektorfényben. Egy kijelzőcsere nálunk olyan izgalmas, mint egy premier előtti vetítés, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy filmes rendező utolsó simításai.

Ha a Sony készüléked egy kis extra figyelmet igényel, lépj be a Fixity színházába, ahol a technológia és a szórakozás találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában szerepelhessen!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.