Google Pixel

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Google Pixel Műhelyben: Ahol a Technológia és a Kreativitás Találkoznak!

A Google Pixel nem csupán egy telefon; ez a technológia és a kreativitás mesterműve. De mi történik, amikor ez a mestermű kis karbantartásra szorul? A Fixity itt van, hogy a Google Pixel eszközeidet nem csak működőképes állapotba hozza, hanem újra a kreativitásod szolgálatába állítsa!

Szolgáltatásaink a Google Pixel Varázslatos Világában:

  • Kijelzőcsere: A Pixel kijelződ repedése nem végzetes. Professzionális kijelzőcserénkkel újra élvezheted a kristálytiszta képeket, mintha csak a Google mérnökei maguk cserélték volna ki.
  • Akkumulátorcsere: Ha Pixel készüléked már nem bírja a napot, akkumulátorcserénkkel újra hosszú órákon át élvezheted a kreatív alkotás örömét.
  • Vízkár Javítás: A víz és a Pixel nem a legjobb barátok, de a Fixity szakértői képesek visszahozni készülékedet a víz mélyéről, hogy újra a kreativitásod eszköze lehessen.
  • Alaplapi Javítások: A Google Pixel komplex világában az alaplapi hibák sem jelentenek kihívást csapatunk számára. Pontos és megbízható javítással állunk rendelkezésedre.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity elkötelezett amellett, hogy gyors és megbízható javítási szolgáltatást nyújtson minden Google Pixel tulajdonos számára.
  • Garancia: Minden javításunkra és alkatrészünkre garanciát vállalunk, hogy biztos lehess Pixel készüléked tökéletes működésében.

Miért a Fixity a Tökéletes Választás a Google Pixel Javítására?

A Fixity nem csak egy hely, ahol a készülékeket megjavítják; itt a legújabb technológiák és a kreatív megoldások találkoznak, hogy a Google Pixel készüléked ismét inspiráljon téged. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi javításról, csapatunk minden problémát megold, hogy Google Pixel készüléked ismét a kreativitásod szolgálatában álljon.

Ha Google Pixel készülékednek szüksége van egy kis extra gondoskodásra, ne keress tovább! A Fixity műhelye a tökéletes hely a Google Pixel javításra, ahol a technológia és a kreativitás találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világába kalauzoljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.