OnePlus

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity OnePlus Műhelyben: Ahol a Sebesség Találkozik a Szervizzel!

Amikor a OnePlus készüléked úgy dönt, hogy lassúbb tempóra vált, vagy egy kis szünetet tart a működésben, ne aggódj! A Fixity csapata itt van, hogy a sebesség és a teljesítmény visszatérjen az életedbe – és természetesen a telefonodba is!

Szolgáltatásaink a OnePlus Gyorsasági Pályán:

  • Kijelzőcsere: Repedt a képernyőd? A Fixity csapata úgy cseréli ki a OnePlus kijelződet, hogy az gyorsabb lesz, mint egy Forma-1-es autó a célegyenesben.
  • Akkumulátorcsere: Ha telefonod akkumulátora már nem bírja a maratoni futást, akkumulátorcsere szolgáltatásunkkal újra sprinter lesz a OnePlus-od.
  • Vízkár Javítás: Ha telefonod úgy döntött, hogy úszni tanul, ne essen pánikba! A Fixity mentőcsapatának köszönhetően a OnePlus-od hamarosan újra szárazföldön lesz.
  • Alaplapi Javítások: A OnePlus alaplapi problémái nem ijesztenek meg minket. Akár egy chipet kell cserélni, akár egy tranzisztorral van gond, a Fixity csapata megoldja – mintha csak egy pit-stop lenne egy versenyen.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a OnePlus is megirigyelné a sebességünket!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a OnePlus-od hosszú távon is a csúcson marad.

Miért a Fixity a Legjobb Boxutca a OnePlus Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy versenypálya, ahol a OnePlus készülékeid újra megtalálják az elveszett sebességüket. Egy kijelzőcsere nálunk olyan gyors, mint egy villám, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy mérnök munkája a McLaren garázsában.

Ha a OnePlus készüléked egy kis extra figyelmet igényel, gyere a Fixity-hez, ahol a sebesség és a minőség találkozik, hogy telefonod újra a lehetőségek határtalan világában száguldjon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.