Flotta

Cégünk vállalja cégek teljeskörű mobil és tablet flottájának, garancia időn túli szervizelését.

Megbízhat Bennünk!

Image

Miért válasszon minket?

Szakértői Szerviz: Több mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk a mobiltelefon- és tabletjavítás terén, garantálva a megbízható és szakszerű karbantartást.

Gyors és Hatékony Megoldások: Azonnali javítási lehetőségekkel állunk rendelkezésre, hogy eszközei minimális kieséssel működjenek tovább.

Egyedi Kedvezmények és Versenyképes Árak: Üzleti ügyfeleink számára különleges ajánlatokkal és piacvezető árakkal készülünk, amelyek maximalizálják az értéket.

Személyes Asszisztencia Kiemelt Partnereknek: Kiemelkedő ügyfélszolgálatot és személyre szabott támogatást nyújtunk, hogy üzleti igényeit előtérbe helyezhessük.

Megbízható Gyári Alkatrészek: Csak a legjobb minőségű alkatrészekkel dolgozunk, hogy eszközei hosszú távon is megbízhatóan működjenek.

Válassza a Fixity-t az üzleti mobilszükségleteihez, és tapasztalja meg a különbséget, amit valódi szakértelmünk és elkötelezettségünk hozhat vállalkozása számára.

Üzleti Ügyfelek és Flottakezelés Szolgáltatás - Fixity

 

A Fixity elkötelezett amellett, hogy a vállalatok mobiltelefon- és tabletflottájának teljes körű, a garanciaidőn túli szervizelését magas színvonalon biztosítsa. A két évtizedes szakmai tapasztalatunkra, kiváló minőségű gyári alkatrészeinkre és az azonnali javítási lehetőségeinkre alapozva kínálunk megoldásokat üzleti ügyfeleink számára. Egyedi kedvezményekkel és versenyképes árakon kínáljuk szolgáltatásainkat, amelyeket kifejezetten a vállalati igényekre szabtunk.

Kiemelt partnerek részére személyes asszisztens szolgáltatást biztosítunk, amely garantálja, hogy minden igény gyorsan és hatékonyan kerül kezelésre. A Fixity-nél az üzleti partnerek igényei állnak a középpontban, így személyre szabott megközelítéssel és kiemelkedő ügyfélszolgálattal támogatjuk vállalati céljaik elérését.

Válassza a Fixity-t, hogy üzleti mobiltelefon- és tabletflottája a lehető legjobb kezekben legyen. Törekedjünk együtt a zökkenőmentes működés és az üzleti folytonosság biztosítására.

Fixity – Professzionális megoldások üzleti ügyfeleknek.

Teljes bevizsgálás és árajánlat!

Image

1-3 munkanap javítási idő

Image

Legyen a partnerünk!

Tegyen próbára, keressen bennünket vagy kérjen ajánlatot elérhetőségeinken keresztül. Igyekszünk gyorsan és minden kérdésre válaszolni.

Email: info@fixity.hu

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.