Kapcsolat

SZERVIZ

Kapcsolat

Szerviz,üzlet Pest: 1146 Budapest, Thököly út 150.
Telefon:+36306263747
E-mail: info@fixity.hu
Nyitvatartás: H.-P.: 10:00-18:00.
Székhely: LCDABC Szervizpont Kft. 1211 Budapest, Corvin út 28.
Facebook: https://www.facebook.com/fixity.hu
   
Fixity üzlet, bolt
Image

Árajánlat kérés

Teljes név *
Email cím *
Telefonszám *
Érdeklődöm *
0 (Max. 500 Karakterek)

Kapcsolat – Fixity Mobiltelefon Szerviz

 

A Fixity szerviz elkötelezett amellett, hogy minőségi javítási szolgáltatásokat nyújtson minden ügyfél számára, akiknek mobiltelefonjai karbantartásra vagy javításra szorulnak. A tapasztalat és a szakértelem révén biztosítjuk, hogy minden eszköz a lehető legjobb kezekben legyen.

Elérhetőségek:

Telefon: A megadott telefonszámon keresztül érhető el a szerviz, ahol a csapat készen áll arra, hogy támogatást nyújtson az ügyfeleknek a nyitvatartási időben.

E-mail: Az e-mail címre küldött üzenetekre 24 órán belül válaszolunk. Árajánlatkérések, szolgáltatásinformációk és egyéb érdeklődések esetén ez az elérhetőség ideális választás.

Szervizpont: A budapesti szervizpont szívesen fogadja az ügyfeleket, akik személyes konzultációra vagy eszközük átadására érkeznek.

Miért válassza a Fixity-t?

Szakmai Háttér: Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a mobiltelefonok javításának területén, ami lehetővé teszi számunkra, hogy minden kihívást magas színvonalon kezeljünk.

Alkatrész Minőség: Kizárólag magas minőségű alkatrészekkel dolgozunk, biztosítva az eszközök hosszú távú megbízhatóságát.

Javítási Idő: Prioritásunk a gyors és hatékony szolgáltatásnyújtás, tudva, hogy az ügyfelek számára fontos az eszközök mielőbbi visszakapása.

Kérdések vagy szolgáltatásra van szükség? A Fixity szakértői csapata készen áll, hogy minőségi megoldásokkal segítse az ügyfeleket. Vegye fel a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken keresztül, és biztosítsa eszközének a legjobb ellátást.

Fixity – Professzionális megoldások minden mobiltelefon számára.

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.