Google Pixel 7A

EGYES JAVÍTÁSAINK RÉSZLETEIÉRT ÉS INFORMÁCIÓKÉRT 
KATTINTS A KÉPEKRE!

Ár: 79.900 Ft
Fixity ár:
62.753 Ft
155,00 €
Fixity ár:
25.506 Ft
63,00 €
Fixity ár:
27.126 Ft
67,00 €

Üdvözöljük a Fixity-nél, ahol a Google Pixel 7A a legújabb technológiai csodák középpontjában áll!

A Fixity-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a Google Pixel 7a nem csak egy telefon, hanem egy innovatív technológiai remekmű, amely új dimenziókat nyit a digitális világban. De mi történik, amikor ez a technológiai csoda egy kis extra TLC-re vágyik a sok használat és digitális kaland után? Ne essen kétségbe, mert a Fixity csapata itt van, hogy humorral és szakértői gondoskodással újra ragyogó formába hozza a Google Pixel 7a készülékét!

Mit kínálunk a Google Pixel 7a tulajdonosoknak a Fixity varázslatos műhelyében?

  • Kijelzőcsere Precíziósan: Ha a kijelzője repedt, mint egy izgalmas sci-fi regény lapjai, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan tiszta és éles legyen, mint egy frissen kibontott Google Pixel 7a.
  • Akkumulátorcsere Energikusan: Ha a készüléke már nem bírja a hosszú napokat, akkumulátorcserénkkel újra tele lesz energiával, készen állva a következő digitális kalandokra.
  • Vízkár Javítása Szakértelemmel: Ha a készülék egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza, mintha csak egy víz alatti kincset emelnénk ki a mélyből.
  • Alaplapi Javítások Szakszerűen: Bonyolult alaplapi problémák? A Fixity technikusai úgy oldják meg őket, mint egy összetett rejtvényt a legújabb tech-thrillerben.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság, Mint Egy Gyorsasági Jet: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható társ a legextrémebb körülmények között.
  • Garancia, Mint Egy Megbízható Ígéret: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy a Google Pixel 7a csak a legjobbat érdemli!

Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol a Google Pixel 7a újra felfedezi a technológiai csodák világát! A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol a Google Pixel 7a készülékek újra felfedezik saját innovációjukat és teljesítményüket. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy a Google Pixel 7a készüléke újra Önnek és az Ön nagy terveinek szolgálatában álljon!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.