Oppo Reno

Üdvözöljük a Fixity-nél, ahol az Oppo Reno Sorozat Újra Felfedezi a 'Reno-vációs' Csodáit!

A Fixity-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az Oppo Reno-sorozat nem csupán egy telefon, hanem egy művészeti remekmű, egy fotográfiai varázsló, amely képes arra, hogy a mindennapokat egy kreatív élménnyé varázsolja. De mi történik, amikor ez az innovatív társ egy kis extra TLC-re vágyik a sok 'Reno-vációs' kaland után? Ne essen kétségbe, mert a Fixity csapata itt van, hogy humorral és szakértői gondoskodással újra 'Reno-válja' az Oppo Reno-sorozatát!

Mit kínálunk az Oppo Reno sorozatú kreatívoknak a Fixity varázslatos műhelyében?

  • Kijelzőcsere Reno-vatívan: Ha a kijelzője repedt, mint egy izgalmas film fordulata, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan tiszta és éles legyen, mintha csak egy új Reno-sorozatú modellt kapna.
  • Akkumulátorcsere Reno-váltó Erővel: Ha a készüléke már nem bírja a hosszú, alkotói napokat, akkumulátorcserénkkel újra tele lesz energiával, készen állva a következő kreatív projektjeire.
  • Vízkár Javítása Reno-vatív módon: Ha a készülék egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza, mintha csak egy műalkotást mentenénk meg a vihartól.
  • Alaplapi Javítások Reno-vatív Szinten: Bonyolult alaplapi problémák? A Fixity technikusai úgy oldják meg őket, mint egy zseniális művész a legkreatívabb alkotásait.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság, Mint Egy Reno-vációs Mestermű: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható társ a legextrémebb körülmények között.
  • Garancia, Mint Egy Reno-váltó Jótállás: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy az Oppo Reno-sorozat csak a legjobbat érdemli!

Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol az Oppo Reno-sorozat újra felfedezi a 'Reno-vációs' varázsát!

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol az Oppo Reno-sorozatú készülékek újra felfedezik saját kreatív erejüket és innovációjukat. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy az Oppo Reno-sorozatú készüléke újra Önnek és az Ön nagy terveinek szolgálatában álljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.