Oppo A

Üdvözöljük a Fixity-nél, ahol az Oppo A Sorozat Újra Felfedezi a 'A-mazing' Lehetőségeit!

A Fixity-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az Oppo A-sorozat nem csak egy telefon, hanem egy életstílus, egy hű társ, amely képes megvilágítani a mindennapokat. De mi történik, amikor ez az A-mazing társ egy kis extra TLC-re vágyik a kalandok és az élet színes forgatagában? Ne essen kétségbe, mert a Fixity csapata itt van, hogy humorral és szakértői gondoskodással újra 'A-mazinggé' varázsolja az Oppo A-sorozatát!

Mit kínálunk az Oppo A-sorozatú csodáknak a Fixity varázslatos műhelyében?

  • Kijelzőcsere A-szinten: Ha a kijelzője repedt, mint egy izgalmas film jelenete, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan tiszta és éles legyen, mintha csak egy új Oppo A-sorozatú modellt kapna.
  • Akkumulátorcsere A-energiával: Ha a készüléke már nem bírja a hosszú napokat, akkumulátorcserénkkel újra tele lesz energiával, készen állva a következő kalandokra.
  • Vízkár Javítása A-gilisan: Ha a készülék egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza, mintha csak egy értékes kincset emelnénk ki a tenger mélyéről.
  • Alaplapi Javítások A-ccurately: Bonyolult alaplapi problémák? A Fixity technikusai úgy oldják meg őket, mint egy agyafúrt detektív a legbonyolultabb eseteket.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság, Mint Egy A-listás Csillag: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható társ a legextrémebb körülmények között.
  • Garancia, Mint Egy A-minőségű Jótállás: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy az Oppo A-sorozat csak a legjobbat érdemli!

Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol az Oppo A-sorozat újra felfedezi az 'A-mazing' lehetőségeit!

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol az Oppo A-sorozatú készülékek újra felfedezik saját erejüket és stílusukat. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy az Oppo A-sorozatú készüléke újra Önnek és az Ön nagy terveinek szolgálatában álljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.