Nokia 6.2 kijelző csere

nokia_6_2_lcd
* A képek csak illusztrációk

Nokia 6.2 kijelző csere

Rendelhető gyári alkatrész!

Specifikáció

Nokia 6.2
Kijelző
Kijelző átlója 6,3"
Kijelző felbontása 1080X2280 (400ppi)
Kijelző típusa IPS LCD
Színárnyalatok száma 16 millió
Fixity ár:
28.340 Ft
70,00 €
Javítási idő:
1-3 óra

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol a Nokia 6.2 kijelzőinek cseréjében specializálódtunk

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sérült vagy törött kijelző mennyire megnehezítheti a mindennapokat, és célunk, hogy gyors, megbízható és széles választékú kijelzőcsere-szolgáltatást kínáljunk Nokia készülékekre. Akár gyári, akár utángyártott, keretes vagy keret nélküli kijelzőről legyen szó, szakértő csapatunk a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelően dolgozik, hogy Nokia telefonja kijelzője ismét tökéletes állapotban legyen.

Szolgáltatásaink magukban foglalják:

Gyors és precíz kijelzőcsere Nokia telefonokra, választékunkban megtalálhatók a gyári, utángyártott, keretes és keret nélküli opciók is, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
Csak minőségi alkatrészek használata, legyen szó gyári vagy a gyári színvonalú utángyártott Nokia kijelzőkről, hogy a képernyő élessége, színhűsége és érintésérzékenysége tökéletes legyen.
Alapos diagnosztika a csere előtt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a probléma kizárólag a kijelzővel kapcsolatos.
Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra, hogy biztos lehessen abban, hogy Nokia telefonja a legjobb kezekben van.
Ne hagyja, hogy egy törött kijelző megakadályozza a kommunikációt vagy a szórakozást! Látogasson el hozzánk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek a lehető leggyorsabban, a legmegfelelőbb Nokia kijelző opcióval.

Mire kell figyelni az Nokia 6.2 kijelző csere után.

Mobiltelefon Kijelző Csere Utáni Teendők
A  kijelzőjének cseréje egy fontos eljárás, amely után szükséges néhány lépést követni a zökkenőmentes működés és a hosszú távú elégedettség érdekében. Kövesse az alábbi utasításokat a kijelző csere után:
  1. Ellenőrzés: Miután visszakapta a készüléket, ellenőrizze a kijelző működését. Próbáljon ki különböző funkciókat, mint például az érintésérzékelést, a színek helyességét és a fényerő állítását.
  2. Védőfólia vagy üveg használata: Bár a modern kijelzők ellenállóbbak, érdemes védőfóliát vagy edzett üveget használni a kijelző védelme érdekében. Ez segíthet megelőzni a jövőbeni sérüléseket.
  3. Kerülje a túlzott nyomást: A kijelző csere után fontos, hogy kerülje a képernyőre gyakorolt túlzott nyomást, mivel ez károsíthatja az új kijelzőt.
  4. Vízállóság: Ha a készülék eredetileg vízálló volt, a kijelző csere után ez a tulajdonság nem garantált. Kerülje a készülék vízbe merítését vagy túlzott nedvességnek való kitettségét.
  5. Garancia és támogatás: Győződjön meg róla, hogy tisztában van a javításra vonatkozó garanciális feltételekkel. Tartsa meg a javítási munkalapot vagy számlát, amely tartalmazza a garancia részleteit.
  6. Szakmai tanácsok: Ha bármilyen rendellenességet észlel a javítás után, azonnal forduljon vissza a szervizbe. Ne próbálja meg saját maga orvosolni a problémát, mivel ez további károkat okozhat.
Ezeket a teendőket követve biztosíthatja, hogy mobiltelefonja kijelzője hosszú távon is megfelelően működjön. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni a szervizzel.
https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.