Oppo Find X

OPPO21tianzi shan hegység/hunan/kína

 

Válaszd ki az X szériás készüléked típusát - Oppo

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Üdvözöljük a Fixity-nél, ahol az Oppo X Sorozat Megtalálja a 'X-traordinárius' Megoldásait!

A Fixity-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az Oppo X-sorozat nem csak egy telefon, hanem egy technológiai csoda, egy kreatív központ, amely képes arra, hogy a mindennapokat egy különleges élménnyé varázsolja. De mi történik, amikor ez az X-traordinárius társ egy kis extra TLC-re vágyik az X-citing kalandok és az X-ceptional fotózások után? Ne essen kétségbe, mert a Fixity csapata itt van, hogy humorral és szakértői gondoskodással újra 'X-traordinárius' formába hozza az Oppo X-sorozatát!

Mit kínálunk az Oppo X-sorozatú csillagoknak a Fixity varázslatos műhelyében?

  • Kijelzőcsere X-pert módon: Ha a kijelzője repedt, mint egy izgalmas kalandfilm fordulata, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan tiszta és éles legyen, mintha csak egy X-kluzív bemutatóra készülne.
  • Akkumulátorcsere X-ponential Energia Bevitellel: Ha a készüléke már nem bírja a hosszú, kreatív napokat, akkumulátorcserénkkel újra tele lesz energiával, készen állva a következő X-traordinárius kalandokra.
  • Vízkár Javítása X-quisite módon: Ha a készülék egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza, mintha csak egy ritka drágakövet mentenénk meg a mélyből.
  • Alaplapi Javítások X-act Szinten: Bonyolult alaplapi problémák? A Fixity technikusai úgy oldják meg őket, mint egy zseniális tudós a legújabb X-perimentben.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság, Mint Egy X-press Vonat: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható társ a legextrémebb körülmények között.
  • Garancia, Mint Egy X-tra Biztos Ígéret: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy az Oppo X-sorozat csak a legjobbat érdemli!

Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol az Oppo X-sorozat újra felfedezi az 'X-traordinárius' világát!

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol az Oppo X-sorozatú készülékek újra felfedezik saját erejüket és innovációjukat. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy az Oppo X-sorozatú készüléke újra Önnek és az Ön nagy terveinek szolgálatában álljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.