Tablet

mat_tablet
* A képek csak illusztrációk

Tablet

Fixity ár:
12.551 Ft
31,00 €
Javítási idő:
n.a.

HD Hydrogél Fólia a Tabletekhez - A Képernyővédelem Új Generációja HD Minőségben

Bevezetés: A digitális korban, ahol a tabletek az életünk számos területén elengedhetetlen eszközökké váltak, az HD Hydrogél Fólia új szintre emeli a képernyővédelmet HD minőségben, biztosítva a készülékek hosszú távú épségét és tisztaságát.

Tulajdonságok és Előnyök:

  • HD Minőség: Az HD Hydrogél fólia átlátszó, tiszta bevonata biztosítja, hogy a tablet képernyője éles és tiszta maradjon, miközben a fólia magas szintű védelmet nyújt a karcolások és a mindennapi kopások ellen.

  • Öngyógyító Képesség: A fólia különleges Hydrogél anyaga lehetővé teszi, hogy a kisebb karcolások és kopások az idő múlásával maguktól kijavuljanak, így megőrizve a tablet képernyőjének épségét és tisztaságát hosszú távon.

  • Megőrzött Érintésérzékenység: A fólia vékonysága és rugalmassága garantálja, hogy az érintésérzékenység élménye változatlan maradjon, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy zökkenőmentesen élvezze a tabletta minden funkcióját.

  • Egyszerű Telepítés: Az HD Hydrogél fólia könnyedén felhelyezhető a tablet kijelzőjére, tökéletes illeszkedést és légbuborékmentes rögzítést biztosítva. A felhasználók így gyorsan és egyszerűen élvezhetik a tiszta HD képminőséget és a kiváló képernyővédelmet.

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.