Asus Rog

wallpaperflare.com wallpaper

 

 

VÁLASZD KI A KÉSZÜLÉKED TÍPUSÁT - ASUS

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Találatok: 1 - 6 / 6
Fixity ár:
36.437 Ft
90,00 €
Fixity ár:
80.567 Ft
199,00 €
Fixity ár:
57.085 Ft
141,00 €
Fixity ár:
70.040 Ft
173,00 €
Fixity ár:
62.348 Ft
154,00 €
Fixity ár:
76.923 Ft
190,00 €
Találatok: 1 - 6 / 6

Üdvözöljük a Fixity-nél, ahol az Asus Zenfone ROG Újra Felfedezi a 'ROG-magikus' Pillanatait!

A Fixity-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az Asus Zenfone ROG nem csak egy okostelefon, hanem egy 'ROG-nívós' társ, egy játékra optimalizált központ, amely képes arra, hogy a mindennapokat egy interaktív és szórakoztató élménnyé varázsolja. De mi történik, amikor ez a 'ROG-raculous' társ egy kis extra TLC-re vágyik a sok használat és a digitális varázslatok után? Ne essen kétségbe, mert a Fixity csapata itt van, hogy humorral és szakértői gondoskodással újra 'ROG-magikussá' varázsolja az Asus Zenfone ROG sorozatát!

Mit kínálunk az Asus Zenfone ROG sorozatú csodáknak a Fixity varázslatos műhelyében?

Kijelzőcsere ROG-magikusan: Ha a kijelzője repedt, mint egy izgalmas játék során, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan tiszta és éles legyen, mintha csak egy frissített Zenfone ROG modellt kapna. Akkumulátorcsere ROG-nívós Erővel: Ha a telefonja már nem bírja a hosszú, varázslatos játékidőket, akkumulátorcserénkkel újra tele lesz energiával, készen állva a következő 'ROG-magikus' kalandokra. Vízkár Javítása ROG-sterikusan: Ha a telefonja egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza, mintha csak egy értékes játékfelszerelést mentenénk meg a tenger mélyéről. Alaplapi Javítások ROG-ndenre Képesen: Bonyolult alaplapi problémák? A Fixity technikusai úgy oldják meg őket, mint egy varázslatos fejtörőt a legújabb játékokon. Gyorsaság és Megbízhatóság, Mint Egy ROG-sszió a Győzelemben: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható társ a legextrémebb gaming körülmények között. Garancia, Mint Egy ROG-nívós Jótállás: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy az Asus Zenfone ROG csak a legjobbat érdemli! Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol az Asus Zenfone ROG újra felfedezi a 'ROG-magikus' világát!

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol az Asus Zenfone ROG sorozatú telefonok újra felfedezik saját erejüket és innovációjukat. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy az Asus Zenfone ROG sorozatú telefonok újra Önnek és az Ön nagy játékterveinek szolgálatában álljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.