Xiaomi 13T

EGYES JAVÍTÁSAINK RÉSZLETEIÉRT ÉS INFORMÁCIÓKÉRT 
KATTINTS A KÉPEKRE!

Fixity ár:
80.870 Ft
199,75 €

Ismerjük azt a kihívást jelentő pillanatot, amikor az ember hűséges Xiaomi 13T-je cserbenhagyja.

Legyen szó hirtelen esésről vagy az idő vasfogáról, a Fixity mindig rendelkezésére áll, hogy új életet leheljen Xiaomi 13T készülékébe. Büszkék vagyunk arra, hogy teljes körű szervizszolgáltatást nyújtunk, a legapróbb karcolásoktól kezdve a legbonyolultabb alkatrészproblémákig.

Szolgáltatásaink között szerepel:

Kijelzőcsere: Gyári vagy prémium minőségű utángyártott kijelzők széles választékával állunk rendelkezésére, hogy tökéletesen illeszkedjenek Xiaomi 13T-hez és költségvetéséhez. Akkumulátorcsere: Az elgyengült akkumulátorok nem jelentenek többé problémát. Gyors és hatékony cserével biztosítjuk, hogy Xiaomi 13T-je újra napokig bírja töltés nélkül. Hangszóró- és mikrofonjavítás: Tisztítsuk meg vagy cseréljük ki az elkoszolódott vagy meghibásodott alkatrészeket, hogy Xiaomi 13T-je ismét kristálytiszta hangzásban legyen része. Hátlapcsere: Megújítjuk Xiaomi 13T külső megjelenését, hogy újra olyan frissen nézzen ki, mint amikor először kivette a dobozból. Töltőcsatlakozó-javítás: A töltési problémák gyakran a portól vagy sérült csatlakozóktól származnak. Megoldjuk Önnek. Teljes házcsere: Adjon új életet Xiaomi 13T-jének egy teljes külső megújítással. Alaplapi javítások: Szakértőink a legbonyolultabb problémákat is képesek kezelni, legyen szó vízkárról vagy áramköri hibáról. Védőfóliák és ütésálló tokok: Ne csak a javításokra koncentráljunk; megelőzheti a károkat minőségi kiegészítőinkkel. Miért válassza a Fixity-t Xiaomi 13T-jének javítására?

Gyors és megbízható szolgáltatás Átlátható árazás, nincsenek rejtett költségek Szakértő technikusok, akik a legújabb technológiákkal dolgoznak Garancia minden javításra és alkatrészre Látogasson el hozzánk személyesen, vagy lépjen velünk kapcsolatba online, hogy részletes árajánlatot kérjen vagy többet megtudjon szolgáltatásainkról. A Fixity csapata készen áll arra, hogy visszaadja Xiaomi 13T-jének régi fényét!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.