Samsung S10 Lite

EGYES JAVÍTÁSAINK RÉSZLETEIÉRT ÉS INFORMÁCIÓKÉRT 
KATTINTS A KÉPEKRE!

Fixity ár:
69.636 Ft
172,00 €
Ár: 14.900 Ft
Fixity ár:
6.073 Ft
15,00 €
Fixity ár:
21.457 Ft
53,00 €
Ár: 9.900 Ft
Fixity ár:
7.895 Ft
19,50 €

Ismerjük azt a kihívást jelentő pillanatot, amikor az ember hűséges Samsung Galaxy S10 Lite készüléke cserbenhagyja.

Legyen szó egy hirtelen bekövetkezett esésről vagy az idő vasfogának hatásáról, a Fixity mindig az Ön rendelkezésére áll, hogy új életet leheljen minden Samsung eszközébe. Büszkék vagyunk arra, hogy teljes körű szervizszolgáltatást nyújtunk, az apróbb karcolásoktól kezdve a legösszetettebb alaplapi problémákig.

Szolgáltatásaink között szerepel:

Kijelzőcsere: Gyári vagy prémium minőségű utángyártott kijelzők széles választékával várjuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön Samsung Galaxy S10 Lite készülékéhez és költségvetéséhez. Akkumulátorcsere: Az elgyengülő akkumulátorok nem jelentenek problémát többé. Gyors és hatékony cserével biztosítjuk, hogy Samsung Galaxy S10 Lite készüléke újra napokig bírja töltés nélkül. Hangszóró- és mikrofonjavítás: Tisztítsuk meg vagy cseréljük ki az elkoszolódott vagy meghibásodott alkatrészeket, hogy Samsung Galaxy S10 Lite készülékével ismét kristálytiszta hangzásban legyen része. Hátlapcsere: Megújítjuk Samsung Galaxy S10 Lite készülékének külső megjelenését, hogy ismét úgy nézzen ki, mint amikor először kivette a dobozból. Töltőcsatlakozó-javítás: A töltési problémák gyakran a portól vagy sérült csatlakozóktól származnak. Megoldjuk Önnek. Teljes házcsere: Adjon új életet Samsung Galaxy S10 Lite készülékének egy teljes külső megújítással. Alaplapi javítások: Szakértőink a legösszetettebb problémákat is képesek kezelni, legyen szó vízkárról vagy áramköri hibáról. Védőfóliák és ütésálló tokok: Ne csak a javításokra koncentráljunk; megelőzheti a károkat minőségi kiegészítőinkkel. Miért válassza a Fixity-t Samsung Galaxy S10 Lite készülékének javítására?

Gyors és megbízható szolgáltatás Átlátható árazás, nincsenek rejtett költségek Szakértő technikusok, akik a legújabb technológiákkal dolgoznak Garancia minden javításra és alkatrészre Látogasson el hozzánk személyesen, vagy lépjen velünk kapcsolatba online, hogy részletes árajánlatot kérjen vagy többet megtudjon szolgáltatásainkról. A Fixity csapata készen áll arra, hogy visszaadja Samsung Galaxy S10 Lite készülékének régi fényét!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.