Image is not available
Slider

Milyen minőségű LCD-ket használunk?

Magyarországon és szerte a világban rengeteg GSM bolt és szerviz van, akik kijelzőket javítanak. A legtöbb Iphone és Samsung, ezek a legnépszerűbb modellek.

Ha tört már össze a telefonja és javítatta azt valahol, akkor joggal merülhetett fel önben, milyen minőségű LCD kerül a telefonomba?

Mi utánanéztünk,ismerjük az összeset!

Köztudott, hogy egyik gyártó sem árul külön kijelzőket, ezért néhány éve kijelző hiány alakult ki a piacon. A Kínai gyártók gyorsan reagáltak és gyártani kezdtek Iphone LCD-ket, hogy kielégítsék a piaci igényeket. Mivel a legtöbb GSM bolt vagy szerviz zömében ilyen LCD-t épít be egy felújítás során, ezért jó eséllyel az ön készülékében sem gyári a kijelző, ha már egyszer cseréltetett ilyet.

Különböző minőségű után gyártott kijelző található a piacon, különböző áron, de 3 cég van, ami jelentősebb.

Az alábbi ábrán látszik a nagyobb gyártók neve és a minőségi sorrendje is.

Kijelző felsorolás - Fixity

Ahogy látszik a gyári kijelző színteltsége, a felújítás után is változatlan marad. Mivel a gyártó saját kijelzőjét használjuk,ezért az nem meríti jobban a telefont és ellenállóbb az üvege is!

A Tianma a legjobb ha engedünk a minőségből de kevésbe kontrasztos és nem szín hű.

A JDF egy újabb lépcső lefelé, itt az olcsóbb árért cserébe, engedni kell az élességből és a fényerőből is, ezért jobban kell hajtani a kijelzőt, ami hamarabb meríti az akkut!

A sor végén az LT aminek még az előző két után gyártott LCD is feladja a leckét.

Véleményünk szerint az LT alkalmatlan a használatra bárkinek, akinek fontos a telefonja.

Ezen túlmenően az után gyártott kijelzők kevésbé tartósak, jelentősen hajlamosabbak pixel hibákra, szalag kábel meghibásodásra!

A legjobb megoldás egy törött kijelző cseréjére a gyári LCD megtartása és az üveg cseréje, csak így garantálható az a felhasználói élmény, amit a gyártó megálmodott.

Mi csak és kizárólag gyári LCD-ket használunk a felújítás során és csak gyári kijelzőt építünk be!

Válassza az eredetit, válassza a minőséget, válassza a Fixity-t!