Gyári Kijelzők

Csak gyári kijelzőt újítunk fel és építünk be!

 Szakértelem

Több mint 20 éves szerviz tapasztalat!

 Minőségi Alkatrészek

Alaposan kiválasztott beszállítói háttér!

Ha cseréltetett már kijelzőt valahol az országban, akkor könnyen lehet, hogy közvetetten már az ügyfelünk, mert számtalan szervizesnek,GSM bolt tulajdonosnak  végzünk „bérmunkát”. Valamint cégek flottáját is kezeljük.

Alkatrészeinket kizárólag a gyártótól vagy annak közvetlen partnereitől szerezzük be. Beszállító cégeink vezetőivel személyesen találkoztunk és rendszeresen tartjuk a kapcsolatot velük. Igaz ez a Holland, Osztrák partnereinkre ugyanúgy mint a Kínai partnereinkre is, akiket az üzletmenetünk során  Hong Kong-ban, Shenzen-ben és Kanton-ban, személyesen is meglátogattunk. Rendszeresen látogatjuk az évente Hong-Kongban megrendezett - "Asia World Expot".  Így garantálható, hogy mindig a legjobb minőségű alkatrészeket vásároljuk meg és képben legyünk az adott év (munkánkat érintő) technikai újdonságaival.

Milyen gépeket használunk?

Mivel dolgozunk, hogyan csináljuk?

Megmutatjuk!

A kijelzők felújítása nem könnyű feladat, sok rutint és tapasztalatot igényel.

Csak a kísérleti szakasz milliós tételt jelent veszteségben, mire kitapasztalja az ember melyik kijelző hogyan javítható.

Nincs általános recept, minden kijelző típus más és más módon javítható, szedhető szét üvegcsere előtt.Az alábbiakban megmutatjuk műhelyünk lelkét képző gépparkunk néhány darabját.

 

 lzergp

  MTriangel By5 Fiber Laser

2022-től Új taggal bővűlt gépparkunk. A lent részletesen bemutatott mechanikus gépek mellett egy Lézervágóval bővülnk, ami nagyban elősegíti a preciz munkvégzést. Az eszköz alkalmas ragasztott üveg hátlapok eltávolítására, valamint törött de használható kijelzők, keretről való levágására.

 

A Mechanikai eltávolítás ugyanakkor a leggyorsabb.

12132965 825748697542193 1372616773 n

Ebből az eszközből többet is használatba állítottunk. Ezzel távolíthatók el az Apple Iphone kijelzők üvege a leghatékonyabban. Az eszköz tálcája 80 fokra melegíti a kijelzőket, majd vakummal odaszívja a tálcához, hogy az ne mozogjon. Az Apple gyári kijelzőit ezek után (megfelelő előkészítés fontos) egy

vékony drót használatával szabadítjuk meg a törött részektől. A kijelző üveg eltávolításához egy másik gépet is használunk mely ezt a munkafolyamatot automatikusan is elvégzi.

LY 948B semi automatic LCD separator machine OCA full kits for screen refurbishment to Russia free

 

A képen egy automatizált, vékony dróttal működő gépet lát.

Ezzel a géppel kényelmesen ugyan de nem mindig hatékonyan biztosítható a sérült kijelzők üvegének eltávolítása. Erősen sérült kijelzőknél nem használható, mert az üvegdarabok könnyen szakítják el a befűzött drótot.

Miután a serült üveget eltávolítottuk a kijelzőkről, azokat tisztítani kell. A kijelző üvege alatt egy polarizációs film réteg található. Az Apple Iphone kijelzőinél ezt minden esetben eltávolítjuk,A Samsung típusainál ez fent marad,egyszerűen gyártás technológiai okokból. Amennyiben a Samsung vagy kijelzőinek polarizációs rétege sérül úgy azt is cserélni kell.

Lcd Polarizer Film Lamination Mobile Phone OCA

Ezzel az eszközzel tudjuk nagyon precízen pótolni a sérült vagy eltávolított polarizációs réteget a felújítás során, azokon a kijelzőkön ahol ez szükségessé válik.

Ha egy kijelző már tiszta és kész arra, hogy megkapja az új üveget, egy tesztelésen esnek át az LCD panelek. Itt szűrjük ki az esetlegesen megsérült kijelzőket. Az Apple Iphone mindegyike csavarral rögzítettek, így egy vagy több fajta csavarhúzóval szétszedhetőek. Ugyanakkor vannak gyártók, akik ragasztással rögzítik készülékeik kijelzőit és hátlapját is. A Samsungok tipikusan ilyenek. Ezen készülékek kijelzőinek felújításához egy olyan eszközre van szükség, amivel minden bizonnyal a legtöbb háztartás rendelkezik. Mi nem álltunk háziasszonynak, de erre egy légkeverése sütő tökéletes alkalmas eszköz. Mi is tartunk ilyet a gépparkunk részeként.

334719461.beko bim22301x

A ragasztott telefonokat megsütjük kezdésként:)

Igen ezt tesszük velük,70-80 fokon tartjuk őket kb. 20-30 percig. A ragasztó ezen a hőfokon meglágyul, így sérülés és erőltetés nélkül tudjuk eltávolítani a hátlapot vagy a kijelzőt a keretről. Nekünk egy ilyen sütőnk van, de ebbe pogácsa helyett telefonok kerülnek.

Bizonyos típusú kijelzőknél viszont fagyasztást is alkalmazni kell. A fagyasztáskor - 140 fokra hűtjük a kijelzőket,ahol az üveget tartó ragasztó egyszerűen elfagy és az kijelző üvege szinte lepattan a helyéről,mivel a ragasztó ereje megszűnik.

freezer lcd separator machine 030 1 800x800Ipari fagyasztó,ami a Samsung Edge kijelzős telefonok felújításához elengedhetetlen

Ha megvagyunk a „sütéssel”,fagyasztással és tisztítással, akkor ugyanaz a tesztelés vár az LCD vagy AMOLED panelekre, mint az Iphone kijelzőknél.

Ha mindent rendben találunk a javításra előkészített kijelzőkön ezek után is,akkor egyenesen bekerül a panel a pormentes szobánkba ahol a présgép található.

A présgépet kijelző típusonként más és más nyomásra kell beállítani.

Fokozottan érvényes a mondás miszerint attól, hogy valakinek kardja van még nem biztos,hogy lovag is :)

Automatic bubble free LCD laminating machine

A képen az egyik présgépünk, amit használunk Iphone, Samsung kijelzők felújításához, de látott már HTC, Huawei kijelzőket is. Tehát visszatérve a lovagos mondáshoz,egy ilyen gép birtoklása még  senkit sem tesz képessé arra,hogy hatékonyan újítson fel kijelzőket vagy cserélje azok üvegét.

Mini Autoclave OCA Bubble Remove Machine LCD Bubble Remover for iPhone Samsung LCD Repair Machine

 

 

Miután megkapja az új üveget a kijelző,legyen az LCD vagy AMOLED panel az egyből bekerül egy másik gépbe ami az esetleges buborékokat távolítja el. A vakummal működő gép tökéletesen eltávolítja a mikro buborékokat is, így biztosítható a tökéletes végeredmény. Ebből a gépből is rendelkezünk több darabbal, melyek különböző típusoknál hatékony.

samsung kijelzk1

Samsung S8,S7 EDGE,S7,S4,A520,A310 kijelzők felújítás után!

Így megy, mi így csináljuk!

Fixity