Fixity Garancia

Minden nálunk végzett kijelző cserére 1 év garanciát vállalunk, az egyéb javításokra a jogszábolykban is előírt garanciaidők érvényesek. A 20.000Ft alatti szervizekre 3 hónap, a 20.000Ft-ot meghaladó (tételenként számítandó) szervizekre 6 hónap, akkumulátorokra 3 hónap garanciát vállalunk.Mindemellett ha a szerviz szolgáltatásunk igénybe veszi,akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményre jogosult. Ennek feltétele,hogy a javításkor kapott Jótállási jegyet bemutassa nekünk.

Felhíjuk figyelmüket,hogy az IP68-as,IP 67-es,IP 66-os minősítéssel rendelkező készülékek javítása után,a vízállóságot vagy az erős vízsugár elleni védettség fenntartsát nem tudjuk garantálni.

Az IP 65-ös minősítésnek minden egyes javításunk után meg fog felelni a készülék.

Az OLED kijelzőivel szerelt modelleknél,az üvegcsere lehtősége,csak személyes megtekintés alkalmával bírálható el biztosan. Javítás után ezeknél a modelleknél előfordulhat,hogy kikapcsolt állapotban suroló fénynél (vizuálisan) a kijelző felszíne nem marad tökéletesen sík az üveg alatt. Ugyanakkor ez használat közben egyáltalán nem látszik, a kijelző használati értéke 100%-os marad!

Minden általunk beépített kijelzőt egy eltávolíthatatlan matricával látunk el a készülék belsejében,melyen szerepel a csere dátuma is.

Kijelző csere esetén, a megengedhető hibás pixelek számát az ISO 13406-2 szabvány szerint határozzuk meg. A kijelzőkre, OLED és LCD panelekre vonatkozó ISO 13406-Class II szabványt a világ összes gyártója alkalmazza

Üvegcsere esetén az ön által már használt kijelzővel dolgozunk, Itt az esetlegesen hibás pixelek száma - 1000000/2 képpontban tolerálható. Az ezt meghaladó hibás képpontokkal rendelkező kijelzőt garanciálisan cseréljük.

A javításra leadott,majd át nem vett készülékeket,a leadástól napjától számított 3 hónapig őrizzük.

Fixity Örök Garancia

A Fixity élettartam (örök) garancia, csak a szervizünkben végzett kijelző cserékre kérhető.

Az élettartam garancia nem vonatkozik az akkumulátor cserére.

A kiterjesztett garancia nem alapáras szolgáltatás.

Az élettartam garancia felára, az árlistán feltüntetett árak alapján kerül megállapításra.

A szolgáltatás díja a következő módon kerül kiszámításra- listaár+15% , tehát ha egy 20000Ft-os kijelző csere esetén igényli a garancia kiterjesztését, akkor a fizetendő összeget így kapjuk meg- 20000*1,15= 23000Ft

Az „örök” garancia nem terjed ki a fizikai behatás, víz vagy tűz által okozott károkra.

Az „örök” garancia személyre szóló  szolgáltatás, az nem átruházható. A garanciát, a törvényben megszabott időn túl csak az a személy érvényesítheti, aki egykor igényelte azt szervizünkben.

Garancia érvényesítése- Miben vagyunk mások?

Intézett már garanciális javíttatást bárhol, bármilyen dologgal kapcsolatban? Könnyen ment?

Mennyit várt rá?

Több mint ezer kijelzőnk van raktáron! Ezért lehetőségünk van olyan szolgáltatást nyújtani önnek, amit se a kisebb szervizek (raktárkészlet hiánya miatt) , se a mobilgyártók saját szervizei  ( 30 napos vállalási idő) nem képesek megadni.

A Fixitynél  a garancia érvényesítése azonnal megtörténik!*

A Garancia időn belül meghibásodott kijelzőket, majdnem minden esetben azonnal cseréljük! Az esetleges hibás panelek bevizsgálása néhány percet vesz igénybe. Nem kell nálunk hagynia a készülékét a reklamáció elbírálásra várva. Helyben és azonnal elvégezzük a javítást.

*Speciális vagy ritkább készülékek javítása, valamint bonyolultabb meghibásodás több időt vehet igénybe.

 

 

 

Jótállási Jegy minta -

Image
Image