Válaszd ki a készüléked csoportját - Huawei

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.


Több mint 1000 megjavított Huawei készülék!!

 A Huawei  kijelző csere az egyik erősségünk. Minden nap számos Huawei  kap új külsőt a szervizünkben és ezzel sokat spórolunk ügyfeleinknek, összevetve más szervizek áraival. Csak magas minőségű alkatrészeket építünk be!. A legtöbb esetben megvárható kijelző csere során egy másik, az önével azonos típusú LCD panelt építünk be, így a kijelző pontosan ugyanazt a képet mutatja majd, mint a kijelző sérülése előtt.

Miért a Fixity?

Rajongunk a márkáért és jól ismerjük a készülékeiket. Nem csak kijelzőt javítunk rajtuk, de alaplapi javításokat is végzünk Huawei készülékeken. A magyar piacon lévő szervizek között, az egyik legnagyobb modellválaszték szervízelése, nálunk található. A legújabb készülékek alkatrészei a legrövidebb időn belül megjelennek nálunk.

Garancia van rá? De van ám!

Minden szerviz munkánkra a hatályos jogszabály szerinti garanciaidők érvényesek.

A 20.000Ft alatti szervizekre 3 hónap, a 20.000Ft-ot meghaladó (tételenként számítandó) szervizekre 6 hónap garanciát vállalunk.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!