{fixity} {1}

APP

 

Válassza ki az eszköze típusát. Ha nem találja vagy bizonytalan benne, görgessen lejjebb, ahol segítséget talál.

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

 

Az Apple iPad eszközökön a modellszám megtalálása egyszerű folyamat.

identify ipad model number callout

A modellszám közvetlenül a készülék hátlapján található. Így ellenőrizheti:

 1. Fordítsa meg az iPadet úgy, hogy a hátlapja felé nézzen.
 2. Keresse meg a kis szöveget a készülék alsó részén, közvetlenül az "iPad" felirat alatt.
 3. Itt megtalálja a "Model" szót, amelyet egy "A" betű és egy néhány számjegyből álló sorozat követ. Például: "Model Axxxx".
 4. Jegyezze fel ezt a számot, mert ez az iPad modellszáma.
 5. Ha további részletekre van szüksége a modellszámról (például, hogy milyen generációs iPad vagy milyen kapacitású), használhatja az Apple hivatalos támogatási oldalát a modellszám beírásával, ahol részletes információkat talál az adott készülékről.

Fontos megjegyezni, hogy néhány régebbi iPad modellen a modellszám nem olyan könnyen olvasható a készülék hátlapján, ezért esetleg egy nagyító vagy jó fényviszonyok szükségesek lehetnek az olvashatóság érdekében.

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Apple iPad Műhelyben: Ahol az Almák Újra Ragyognak!

Amikor az Apple iPad-ed úgy dönt, hogy egy kis szünetet tart az innovatív és sima működéstől, és inkább egy kis fűszeres kalandot visz az életedbe, a Fixity csapata itt van, hogy újra lecsillapítsa a technológiai vihart!

Szolgáltatásaink az Apple iPad Varázslatos Világában:

 • Kijelzőcsere: Egy repedt kijelző? Ne ess kétségbe, a Fixity csapata úgy cseréli ki az iPad kijelződet, hogy az újra olyan tökéletes legyen, mint egy frissen sütött almás pite.
 • Akkumulátorcsere: Ha az iPad-ed akkumulátora már nem bírja a hosszú művészeti alkotásokat, akkumulátorcserénkkel újra hosszú távra tervezhetsz.
 • Vízkár Javítás: Ha az iPad-ed egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity szakértői úgy mentik meg, mintha csak egy műkincset emelnének ki a vízből.
 • Alaplapi Javítások: Az alaplapi problémák sem jelentenek akadályt számunkra. A Fixity csapata úgy oldja meg őket, mintha csak egy komplex logikai játék lenne.
 • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még az Apple is megirigyelné a hatékonyságunkat!
 • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy az iPad-ed hosszú távon is a teljesítmény csúcsán marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás az Apple iPad Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy varázslatos hely, ahol az Apple iPad készülékek újra megtalálják az útjukat a zökkenőmentes és innovatív működés felé. Egy kijelzőcsere nálunk olyan sima, mint egy új iPad felülete, és egy alaplapi javítás olyan precíz, mint egy művész alkotása.

Ha az Apple iPad-ed egy kis extra figyelmet igényel, lépj be a Fixity varázslatos világába, ahol a technológia és a precíziós megoldások találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában navigáljon!

Update cookies preferences