Válaszd ki a készüléked típusát - Apple iPhone

Apple iPhone termékek hibás alkatrészeinek cseréje:
Kijelző (Csak gyári!) ,üveg,hátlap, akkumulátor, kamera és kamera lencse, bekapcsoló gomb, hangszóró, töltő csatlakozó, szoftver

Sok ezer megjavított iPhone!

Az iphone kijelző csere az egyik erősségünk. Minden nap számos iPhone kap új külsőt a szervizünkben és ezzel sokat spórolunk ügyfeleinknek, összevetve más szervizek áraival. Csak gyári Apple LCD építünk be! Ezzel garantálható a gyári minőség megtartása is. Az azonnali és megvárható kijelző csere során egy másik, az önével tökéletesen azonos Eredeti  iPhone  panelt építünk be, így a kijelző pontosan ugyanazt a képet mutatja majd, mint a kijelző sérülése előtt.

Az kijelző csere a Fixity-nél  egy költséghatékony és tökéletes megoldás az Apple készüléke  gyári állapotának visszaállítására . A beépítendő kijelzőt kérésre megmutatjuk, azt összehasonlíthatja az önében található eredeti kijelzővel. Nem fog különbséget találni ezt garantáljuk!

Miért a Fixity?

Tényleg szakértők vagyunk,20 éves tapasztalatunk van, ami nem csak abban merül ki, hogy tudjuk melyik iPhone,melyik típus,de ismerjük a felépítésüket ,egészen a nyomtatott áramkörük működésének szintjéig.

Garancia van rá? De van ám!

Minden szerviz munkánkra a hatályos jogszabály szerinti garanciaidők érvényesek.

A 20.000Ft alatti szervizekre 3 hónap, a 20.000Ft-ot meghaladó (tételenként számítandó) szervizekre 6 hónap garanciát vállalunk.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!