{fixity} {1}

Sok ezer megjavított iPhone!

Miért válaszd az Fixity iPhone Kórházat?

  • Diagnosztika: Első lépésként egy alapos diagnosztikával kezdünk, hogy meggyőződjünk róla, nem csak egy szoftverfrissítés hiányzik, vagy hogy a telefonod nem csak egy kis digitális szunyókálásra vágyik.
  • Kijelzőcsere: Törött kijelző? Nincs gond! Csak annyit kell tenned, hogy elhozod hozzánk, és mi új életet lehelünk bele, olyan gyorsan, hogy az almád még oxidálódni sem fog!
  • Akkumulátorcsere: Ha iPhone-od már nem bírja egy napot sem a töltő nélkül, ideje egy akkucsere-operációnak. Új akkumulátorral az iPhone-od olyan energikus lesz, mint egy frissen feltöltött powerbank!
  • Vízkárok kezelése: Az iPhone-od vízbe esett? Ne aggódj, nem vagyunk vízióriások, de a vízkárokat kezelni tudjuk! Megmentjük a bemártogatott almát, mielőtt cider lesz belőle.
  • Alaplapi javítások: Bonyolultabb esetekben, mint például az alaplapi problémák, a mi csapatunk az iPhone sebészeként lép színre. Olyan finomsággal bánunk az alkatrészekkel, mintha sushi-t készítenénk.

Fixity: Ahol az iPhone-ok is Szelfizni Jönnek!

Nálunk nem csak a javításról szól a történet. Miért? Mert tudjuk, hogy az iPhone-od több mint egy eszköz; az az eszköz, ami rögzíti a mosolyod, amikor kijavítjuk. Így hát, amikor az iPhone-od újra kész a nagyvilágra, ne felejts el egy boldog szelfit lőni nálunk!

Ne várj tovább! Hozd el szomorú almádat az Fixitybe, ahol garantáltan visszanyeri az életörömét! És ne feledd: egy almában az orvos távol marad, de ha az alma egy iPhone, akkor az Fixity a legjobb döntés!

Miért a Fixity?

Tényleg szakértők vagyunk,20 éves tapasztalatunk van, ami nem csak abban merül ki, hogy tudjuk melyik iPhone,melyik típus,de ismerjük a felépítésüket ,egészen a nyomtatott áramkörük működésének szintjéig.

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

Update cookies preferences