Sok ezer megjavított iPhone!

Az iphone kijelző csere az egyik erősségünk. Minden nap számos iPhone kap új külsőt a szervizünkben és ezzel sokat spórolunk ügyfeleinknek, összevetve más szervizek áraival. Csak gyári Apple LCD építünk be! Ezzel garantálható a gyári minőség megtartása is. Az azonnali és megvárható kijelző csere során egy másik, az önével tökéletesen azonos Eredeti  iPhone  panelt építünk be, így a kijelző pontosan ugyanazt a képet mutatja majd, mint a kijelző sérülése előtt.

A kijelző csere a Fixity-nél  egy költséghatékony és tökéletes megoldás az Apple készüléke  gyári állapotának visszaállítására . A beépítendő kijelzőt kérésre megmutatjuk, azt összehasonlíthatja az önében található eredeti kijelzővel. Nem fog különbséget találni ezt garantáljuk!

Miért a Fixity?

Tényleg szakértők vagyunk,20 éves tapasztalatunk van, ami nem csak abban merül ki, hogy tudjuk melyik iPhone,melyik típus,de ismerjük a felépítésüket ,egészen a nyomtatott áramkörük működésének szintjéig.

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!