Az európai piacra is bejelentették a Honor Magic V2-t

Az európai piacra is bejelentették a Honor Magic V2-t

A Honor a berlini IFA kiállításon tartott egy prezentációt, ennek keretein belül megmutatták a félig retikül, félig hajlítható okostelefon V Purse-t, de a koncepció mobil mellett akadt más bejelenteni valójuk is. A globális vásárlóközönség elé tárták a Magic V2-t, amelyet hamarosan Kínán kívül is meg lehet majd vásárolni.

 

George Zhao, a Honor vezérigazgatója jelentette be a készüléket, de néhány fontos részlettel adósunk maradt. Egyrészt nem közölte a hajlítható mobil várható árát, és a forgalmazás kezdetének dátumát sem árulta el. Persze, ha valaki nem Samsung márkájú hajlítható mobilt szeretne venni, érdemes lesz várnia a készülékre, érkezzen az  bármikor is.


A Honor Magic V2 a legvékonyabb hajlítható mobilok egyikeként lépett a világot jelentő deszkákra, ráadásul a súlya is kisebb, mint sok hagyományos kialakítású okostelefonnak. És még így is sikerült belepréselni egy 5000 mAh kapacitású akkumulátort.


A Honor Magic V2 egyelőre csak Kínában kapható. A feltételezések szerint a Honor közeljövőben újabb bejelentést tart, és ezen már részletezni fogják az árazást, illetve az értékesítés kezdetét is nyilvánosságra hozzák. Addig is, ha szeretnél közelebbről megismerkedni a készülékkel, érdemes átnézni korábbi cikkeinket a Magic V2-ről!

  • Frissítés: annyi kiderült, hogy a Magic V2 nagyjából annyiba kerül majd, mint a Magic Vs, ami 1600 eurós áron nyitott az év elején (jelenleg 595 ezer Ft-ért árulja nálunk az eMAG).

Forrás és kép

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.