Lenovo

Miért a Fixity?

Üdvözöljük a Fixity Lenovo Műhelyben: Ahol a Logika Találkozik a Lenovo-val!

Amikor a Lenovo készüléked eldönti, hogy szabadságot vesz a zökkenőmentes működéstől és inkább egy kis káoszt okoz a digitális világban, a Fixity csapata itt van, hogy újra rendet tegyen a technológiai univerzumban!

Szolgáltatásaink a Lenovo Logikus Világában:

  • Kijelzőcsere: Egy repedt kijelző nem lesz többé probléma! A Fixity úgy cseréli ki a Lenovo kijelződet, hogy az újra olyan éles legyen, mintha csak a legújabb HD filmeket vetítenénk le rajta.
  • Akkumulátorcsere: Ha a Lenovo készüléked akkumulátora már nem bírja a hosszú irodai napokat, akkumulátorcserénkkel újra energiával töltjük fel, hogy ne kelljen félbeszakítanod a munkát egy töltőkeresés miatt.
  • Vízkár Javítás: Ha a készüléked vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapatának köszönhetően hamarosan újra szárazföldön lesz, mintha csak egy búvárkalandról tért volna vissza.
  • Alaplapi Javítások: Az alaplapi problémák olyanok, mint a komplex rejtvények – de a Fixity minden fejtörőt megold. Az LG alaplapi problémáit úgy kezeljük, mintha csak egy sudoku rejtvény lenne.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity nem csak gyors, hanem sziklaszilárdan megbízható is. Olyan gyorsan és precízen dolgozunk, hogy még a Lenovo is megirigyelné a hatékonyságunkat!
  • Garancia: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, így biztos lehetsz abban, hogy a Lenovo készüléked hosszú távon is a megbízhatóság mintaképe marad.

Miért a Fixity a Legjobb Választás a Lenovo Javítására?

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy logikai központ, ahol a Lenovo készülékek újra megtalálják a helyüket a technológiai világban. Egy kijelzőcsere nálunk olyan izgalmas, mint egy új szoftver premierje, és egy alaplapi javítás olyan pontos, mint egy mérnök utolsó simításai.

Ha a Lenovo készüléked egy kis extra figyelmet igényel, lépj be a Fixity logikai labirintusába, ahol a technológia és a precizitás találkoznak, hogy készüléked újra a lehetőségek határtalan világában navigáljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

arlista