OnePlus Nord CE 2 5G hátlap csere

back-ce-2-grey-unique4ever-original-imagh3jbhkhn2jaw
* A képek csak illusztrációk

OnePlus Nord CE 2 5G hátlap csere

Gyári alkatrész!
Fixity ár:
20.142 Ft
49,75 €
Javítási idő:
30 perc

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol szakértői vagyunk a OnePlus Nord CE 2 5G és más mobiltelefonok hátlapcseréjében

Tudjuk, hogy a telefon nem csak egy eszköz, hanem egy nélkülözhetetlen társ a mindennapokban. Egy sérült vagy törött hátlap nemcsak esztétikai probléma, hanem a készülék védelmét is csökkentheti. Szolgáltatásunk célja, hogy gyors, megbízható és magas minőségű hátlapcserét kínáljunk, hogy a OnePlus Nord CE 2 5G telefonja ismét úgy nézzen ki és működjön, mint újkorában.

Szolgáltatásaink magukban foglalják:

 • Gyors és precíz hátlapcsere, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
 • Csak minőségi, eredeti vagy az eredetivel megegyező minőségű hátlapok használata.
 • Szakértői tanácsadás a telefon védelmére és karbantartására.
 • Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra.

Ne hagyja, hogy egy sérült hátlap zavarja a mindennapjait! Látogasson el hozzánk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük, hogyan tudjuk a OnePlus Nord CE 2 5G telefonját a legjobban segíteni!

Mire kell figyelni a OnePlus Nord CE 2 5G hátlap csere után

A mobiltelefon hátlapjának cseréje után néhány fontos lépést kell követni annak érdekében, hogy a készülék továbbra is optimálisan működjön, és megőrizze új állapotát. Itt van egy részletes útmutató, amit érdemes betartani a csere után:
 1. Ellenőrzés: Miután visszakapta a telefont a szerviztől vagy miután maga végezte el a cserét, alaposan ellenőrizze a készüléket. Győződjön meg arról, hogy a hátlap jól illeszkedik, nincsenek rések, és hogy minden funkció (kamera, mikrofon, hangszóró stb.) megfelelően működik.
 2. Védőfólia használata: Érdemes védőfóliát vagy üvegfóliát alkalmazni a készülék hátulján, különösen, ha a hátlap üvegből készült. Ez megvédi a hátlapot a karcolásoktól és egyéb sérülésektől.
 3. Tok használata: Bár sokan nem szeretik a telefontokokat, mert növelik a készülék méretét, egy jó minőségű tok kiváló védelmet nyújthat esések és ütések ellen. Különösen igaz ez akkor, ha a cserélt hátlap anyaga törékeny, mint például az üveg.
 4. Tisztítás: Rendszeresen tisztítsa meg a telefon hátlapját egy mikroszálas törlőkendővel. Ez segít megtartani a csillogását és megelőzni a por vagy más szennyeződések felhalmozódását, amelyek karcolásokhoz vezethetnek.
 5. Víz és por elleni védelem: Ha a telefon eredetileg víz- és porálló volt, a hátlap cseréje után fontos ellenőrizni, hogy ez a tulajdonság továbbra is fennáll-e. Néhány esetben a cserét követően a készülék elveszítheti ezeket a védelmi funkcióit, ezért kerülje a telefon túlzott nedvességnek vagy poros környezetnek való kitettetését.
 6. Szerviz és garancia: Tájékozódjon a szerviz vagy a beszerelő cég által nyújtott garanciáról. Ha bármilyen probléma merül fel a hátlap cseréje után, fontos tudni, hogy milyen jogokkal és garanciális lehetőségekkel rendelkezik.
 7. Szakember véleménye: Ha bármi rendellenességet észlel a telefon működésében a hátlap csere után, ne habozzon szakemberhez fordulni. Jobb azonnal kezelni egy kis problémát, mint hagyni, hogy az idővel nagyobb gondokká fajuljon.
https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.