Lenovo P1m kijelző csere

untitled_36
untitled_36untitled_38_173682356
* A képek csak illusztrációk

Lenovo P1m kijelző csere

Ár: 28.900 Ft
Fixity ár:
134.818 Ft
333,00 €
Javítási idő:
1 óra

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol a Lenovo P1m kijelzőinek cseréjében specializálódtunk

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sérült vagy törött kijelző mennyire megnehezítheti a mindennapokat, és célunk, hogy gyors, megbízható és széles választékú kijelzőcsere-szolgáltatást kínáljunk Lenovo P1m készülékekre. Akár gyári, akár utángyártott, keretes vagy keret nélküli kijelzőről legyen szó, szakértő csapatunk a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelően dolgozik, hogy P1m telefonja kijelzője ismét tökéletes állapotban legyen.

Szolgáltatásaink magukban foglalják:

Gyors és precíz kijelzőcsere Lenovo P1m telefonokra, választékunkban megtalálhatók a gyári, utángyártott, keretes és keret nélküli opciók is, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással. Csak minőségi alkatrészek használata, legyen szó gyári vagy a gyári színvonalú utángyártott P1m kijelzőkről, hogy a képernyő élessége, színhűsége és érintésérzékenysége tökéletes legyen. Alapos diagnosztika a csere előtt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a probléma kizárólag a kijelzővel kapcsolatos. Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra, hogy biztos lehessen abban, hogy Lenovo P1m telefonja a legjobb kezekben van. Ne hagyja, hogy egy törött kijelző megakadályozza a kommunikációt vagy a szórakozást! Látogasson el hozzánk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek a lehető leggyorsabban, a legmegfelelőbb P1m kijelző opcióval.

Mire kell figyelni az Lenovo P1m kijelző csere után.

Mobiltelefon Kijelző Csere Utáni Teendők
A  kijelzőjének cseréje egy fontos eljárás, amely után szükséges néhány lépést követni a zökkenőmentes működés és a hosszú távú elégedettség érdekében. Kövesse az alábbi utasításokat a kijelző csere után:
  1. Ellenőrzés: Miután visszakapta a készüléket, ellenőrizze a kijelző működését. Próbáljon ki különböző funkciókat, mint például az érintésérzékelést, a színek helyességét és a fényerő állítását.
  2. Védőfólia vagy üveg használata: Bár a modern kijelzők ellenállóbbak, érdemes védőfóliát vagy edzett üveget használni a kijelző védelme érdekében. Ez segíthet megelőzni a jövőbeni sérüléseket.
  3. Kerülje a túlzott nyomást: A kijelző csere után fontos, hogy kerülje a képernyőre gyakorolt túlzott nyomást, mivel ez károsíthatja az új kijelzőt.
  4. Vízállóság: Ha a készülék eredetileg vízálló volt, a kijelző csere után ez a tulajdonság nem garantált. Kerülje a készülék vízbe merítését vagy túlzott nedvességnek való kitettségét.
  5. Garancia és támogatás: Győződjön meg róla, hogy tisztában van a javításra vonatkozó garanciális feltételekkel. Tartsa meg a javítási munkalapot vagy számlát, amely tartalmazza a garancia részleteit.
  6. Szakmai tanácsok: Ha bármilyen rendellenességet észlel a javítás után, azonnal forduljon vissza a szervizbe. Ne próbálja meg saját maga orvosolni a problémát, mivel ez további károkat okozhat.
Ezeket a teendőket követve biztosíthatja, hogy mobiltelefonja kijelzője hosszú távon is megfelelően működjön. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni a szervizzel.

arlista

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.