Google Pixel 4 XL kijelző csere

google_pixel_4xl_lcd
* A képek csak illusztrációk

Google Pixel 4 XL kijelző csere

Gyári alkatrész!

1ÉV GARANCIA

Specifikáció

Google Pixel 4 XL
Kijelző
Kijelző átlója 6,3"
Kijelző felbontása 1440X3040(537ppi)
Kijelző típusa P-OLED
Színárnyalatok száma 16 millió
Fixity ár:
59.514 Ft
147,00 €
Javítási idő:
1-3 óra

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol a Google Pixel 4 XL kijelző cseréjének szakértői vagyunk

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sérült vagy törött kijelző mennyire megnehezítheti a mindennapi használatot, ezért célunk, hogy gyors, megbízható és széles választékú kijelzőcsere-szolgáltatást kínáljunk a Google Pixel 4 XL okostelefonhoz. Legyen szó gyári, utángyártott, keretes vagy keret nélküli kijelzőről, szakértő csapatunk a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelően dolgozik, hogy a Google Pixel 4 XL kijelzője ismét tökéletes állapotban legyen.

Szolgáltatásaink magukban foglalják:

  • Gyors és precíz kijelzőcsere, választékunkban megtalálhatók a gyári, utángyártott, keretes és keret nélküli opciók is a Google Pixel 4 XL számára, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
  • Csak minőségi alkatrészek használata, legyen szó gyári vagy a gyári színvonalú utángyártott kijelzőkről, hogy a Google Pixel 4 XL képernyője élességét, színhűségét és érintésérzékenységét tökéletesre állítsuk.
  • Alapos diagnosztika a csere előtt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a probléma kizárólag a Google Pixel 4 XL kijelzőjével kapcsolatos.
  • Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra, hogy biztos lehessen abban, hogy a Google Pixel 4 XL telefonja a legjobb kezekben van.

Ne hagyja, hogy egy törött kijelző megakadályozza a Google Pixel 4 XL használatát! Látogasson el hozzánk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek a lehető leggyorsabban, a legmegfelelőbb kijelzőopcióval.

Mire kell figyelni a kijelző csere után.

Mobiltelefon Kijelző Csere Utáni Teendők
A  kijelzőjének cseréje egy fontos eljárás, amely után szükséges néhány lépést követni a zökkenőmentes működés és a hosszú távú elégedettség érdekében. Kövesse az alábbi utasításokat a kijelző csere után:
  1. Ellenőrzés: Miután visszakapta a készüléket, ellenőrizze a kijelző működését. Próbáljon ki különböző funkciókat, mint például az érintésérzékelést, a színek helyességét és a fényerő állítását.
  2. Védőfólia vagy üveg használata: Bár a modern kijelzők ellenállóbbak, érdemes védőfóliát vagy edzett üveget használni a kijelző védelme érdekében. Ez segíthet megelőzni a jövőbeni sérüléseket.
  3. Kerülje a túlzott nyomást: A kijelző csere után fontos, hogy kerülje a képernyőre gyakorolt túlzott nyomást, mivel ez károsíthatja az új kijelzőt.
  4. Vízállóság: Ha a készülék eredetileg vízálló volt, a kijelző csere után ez a tulajdonság nem garantált. Kerülje a készülék vízbe merítését vagy túlzott nedvességnek való kitettségét.
  5. Garancia és támogatás: Győződjön meg róla, hogy tisztában van a javításra vonatkozó garanciális feltételekkel. Tartsa meg a javítási munkalapot vagy számlát, amely tartalmazza a garancia részleteit.
  6. Szakmai tanácsok: Ha bármilyen rendellenességet észlel a javítás után, azonnal forduljon vissza a szervizbe. Ne próbálja meg saját maga orvosolni a problémát, mivel ez további károkat okozhat.
Ezeket a teendőket követve biztosíthatja, hogy mobiltelefonja kijelzője hosszú távon is megfelelően működjön. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni a szervizzel.
https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.