Asus Zenfone

wallpaperflare.com wallpaper iwebp

 

 

VÁLASZD KI A KÉSZÜLÉKED TÍPUSÁT - ASUS

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Találatok: 1 - 8 / 8
Fixity ár:
56.680 Ft
140,00 €
Fixity ár:
77.733 Ft
192,00 €
Fixity ár:
24.291 Ft
60,00 €
Fixity ár:
24.291 Ft
60,00 €
Fixity ár:
25.911 Ft
64,00 €
Fixity ár:
25.911 Ft
64,00 €
Fixity ár:
25.911 Ft
64,00 €
Fixity ár:
25.911 Ft
64,00 €
Találatok: 1 - 8 / 8

A Fixity-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az Asus Zenfone nem csak egy okostelefon, hanem egy 'Zen-nívós' társ, egy mindennapi használatra optimalizált eszköz, amely képes arra, hogy a mindennapokat

egy interaktív és szórakoztató élménnyé varázsolja. De mi történik, amikor ez a 'Zen-raculous' társ egy kis extra TLC-re vágyik a sok használat és az okos varázslatok után? Ne essen kétségbe, mert a Fixity csapata itt van, hogy humorral és szakértői gondoskodással újra 'Zen-magikussá' varázsolja az Asus Zenfone sorozatát!

Mit kínálunk az Asus Zenfone csodáknak a Fixity varázslatos műhelyében?

  • Kijelzőcsere Zen-magikusan: Ha a kijelzője repedt, mint egy izgalmas napon, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan tiszta és éles legyen, mintha csak egy frissített Zenfone modellt kapna.
  • Akkumulátorcsere Zen-nívós Erővel: Ha a telefonja már nem bírja a hosszú, átlagos napokat, akkumulátorcserénkkel újra tele lesz energiával, készen állva a következő 'Zen-magikus' kalandokra.
  • Vízkár Javítása Zen-sterikusan: Ha a telefonja egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza, mintha csak egy értékes eszközt mentenénk meg a tenger mélyéről.
  • Alaplapi Javítások Zen-denre Képesen: Bonyolult alaplapi problémák? A Fixity technikusai úgy oldják meg őket, mint egy varázslatos fejtörőt.
  • Gyorsaság és Megbízhatóság, Mint Egy Zen-sszió a Sikerben: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható társ a mindennapi körülmények között.
  • Garancia, Mint Egy Zen-nívós Jótállás: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy az Asus Zenfone csak a legjobbat érdemli!

Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol az Asus Zenfone újra felfedezi a 'Zen-magikus' világát!

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol az Asus Zenfone sorozatú telefonok újra felfedezik saját erejüket és innovációjukat. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy az Asus Zenfone sorozatú telefonok újra Önnek és az Ön nagy tervének szolgálatában álljon!

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.