Asus ROG Phone 7 Ultimate

lcd-for-asus-rog-phone-7_1524074684
* A képek csak illusztrációk

Asus ROG Phone 7 Ultimate

A mobiltelefon kijelzőjének cseréje akkor válhat szükségessé, amikor a képernyő sérülése vagy működési problémái befolyásolják a készülék használatát vagy az Ön napi tevékenységeit. Az alábbiakban részletezünk néhány gyakori helyzetet, amikor érdemes lehet megfontolni a kijelző cseréjét:

  1. Fizikai sérülések: Ha a képernyőn repedések vagy törések láthatók, amelyek nehezítik a látást vagy a készülék kezelését. Ilyen esetekben a képernyő csere nemcsak esztétikai javulást jelenthet, hanem a további károsodások (például a nedvesség bejutása a repedéseken keresztül) megelőzését is szolgálja.

  2. Érintésérzékenységi problémák: Ha a kijelző nem reagál megfelelően az érintésekre, vagy ha "fantóm" érintések jelentkeznek (amikor a készülék úgy reagál, mintha érintették volna, pedig valójában nem történt ilyen).

  3. Halott pixelek vagy színhibák: Ha a képernyőn fekete pontok (halott pixelek) vagy színhibák (pl. állandóan zöld vagy piros pontok) láthatók, és ezek zavarják a használatot.

  4. Kijelző fényerejének vagy színminőségének romlása: Ha a képernyő fényereje jelentősen csökkent, vagy ha a színek elmosódottá, természetellenessé váltak, és a beállítások módosítása nem oldja meg a problémát.

  5. Kijelző reagálásának lassulása: Ha észrevehető késleltetés van az érintések és a kijelző válasza között, ami zavaró lehet a napi használat során.

Ha bármelyik fenti probléma fennáll, érdemes egy szakértőhöz fordulni, aki megvizsgálja a készüléket és tanácsot ad a legjobb teendőről. Fontos megjegyezni, hogy a kijelző cseréje lehetősége és költsége változó lehet a készülék típusától és a sérülés mértékétől függően. Bizonyos esetekben érdemes lehet mérlegelni, hogy a javítás gazdaságos-e a készülék életkorához és az esetleges új készülék vásárlásának költségeihez képest.

Fixity ár:
76.923 Ft
190,00 €
Javítási idő:
2 Óra

Mikor kell kijelzőt cserélni?

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol az Asus ROG Phone 7 Ultimate kijelző cseréjének szakértői vagyunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sérült vagy törött kijelző mennyire megnehezítheti a gaming élményt és a mindennapokat, ezért célunk, hogy gyors, megbízható és széles választékú kijelzőcsere-szolgáltatást kínáljunk az Asus ROG Phone 7 Ultimate modellhez. Legyen szó gyári, utángyártott, keretes vagy keret nélküli kijelzőről, szakértő csapatunk a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelően dolgozik, hogy az Asus ROG Phone 7 Ultimate kijelzője ismét tökéletes állapotban legyen.

Szolgáltatásaink magukban foglalják:

  • Gyors és precíz kijelzőcsere, választékunkban megtalálhatók a gyári, utángyártott, keretes és keret nélküli opciók is az Asus ROG Phone 7 Ultimate számára, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
  • Csak minőségi alkatrészek használata, legyen szó gyári vagy a gyári színvonalú utángyártott kijelzőkről, hogy az Asus ROG Phone 7 Ultimate képernyője élességét, színhűségét és érintésérzékenységét tökéletesre állítsuk.
  • Alapos diagnosztika a csere előtt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a probléma kizárólag az Asus ROG Phone 7 Ultimate kijelzőjével kapcsolatos.
  • Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra, hogy biztos lehessen abban, hogy az Asus ROG Phone 7 Ultimate telefonja a legjobb kezekben van.

Ne hagyja, hogy egy törött kijelző megakadályozza az Asus ROG Phone 7 Ultimate gaming élményét vagy a kommunikációt! Látogasson el hozzánk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek a lehető leggyorsabban, a legmegfelelőbb kijelzőopcióval.

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.