Asus

 

Válaszd ki a készüléked típusát - Asus

Az árlistán szereplő árak,tartalmazzák az alkatrész, valamint a beszerelés munkadíját is.

Üdvözöljük a Fixity Asus és Zenfone Műhelyben: Ahol a Technológia Találkozik a Mesterséges Intelligenciával!

Az Asus Zenfone nem csak egy eszköz, hanem egy intelligens társ az Ön mindennapjaiban. De mi történik, amikor ez az intelligens társ egy kis extra gondoskodásra szorul? A Fixity itt van, hogy minden Asus Zenfone eszközt újra csúcsformába hozzon!

Szolgáltatásaink az Asus Zenfone Intelligens Világában:

Kijelzőcsere: A törött vagy repedt kijelzők semmiképp sem állhatnak az Asus Zenfone technológiai élmény útjába. Professzionális kijelzőcserénkkel a készülék újra tökéletes látványt nyújt. Akkumulátorcsere: Ha Asus Zenfone készüléked már nem tartja a tempót, akkumulátorcsere szolgáltatásunkkal új életre keltjük, hogy újra egész napra elegendő energiával rendelkezz. Vízkár Javítás: A víz okozta károk komoly fejfájást okozhatnak, de a Fixity szakértői gyorsan és hatékonyan orvosolják a problémát. Alaplapi Javítások: Az összetett alaplapi hibák megoldása során csapatunk precíziós eszközökkel és mély technikai tudással lát munkához, hogy Asus Zenfone készüléked ismét kifogástalanul működjön. Gyorsaság és Megbízhatóság: A Fixity elkötelezett amellett, hogy gyors és megbízható javítási szolgáltatást nyújtson minden Asus Zenfone tulajdonos számára. Garancia: Minden javításunkat és alkatrészünket garanciával látjuk el, hogy nyugodt szívvel használhasd Asus Zenfone készülékedet. Miért a Fixity a Legjobb Választás az Asus Zenfone Javítására?

A Fixity nem csak egy hely, ahol a készülékeket megjavítják; itt a legmodernebb technológiával és mesterséges intelligenciával ellátott készülékeket bánják el a lehető legnagyobb gondossággal és szakértelemmel. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi javításról, csapatunk minden problémát megold, hogy Asus Zenfone készüléked ismét a csúcson teljesíthessen.

Ha Asus Zenfone készülékednek szüksége van egy kis extra gondoskodásra, ne keress tovább! A Fixity műhelye a tökéletes hely az Asus Zenfone javításra, ahol a technológia és a precizitás találkozik, hogy készüléked újra a legjobb formáját hozza!

 
 
 
 

Garancia van rá? De van ám!

Biztos lehet benne, hogy jól választ, ha a Fixityt választja!

Erre garanciát vállalunk!

Minden kijelző cserére 1 év, Akkumulátorok esetében 3 hónap garanciát biztosítunk.

A  garanciális alkatrészeket, átfutási és bevizsgálási idő nélkül ( a raktárkészlet erejéig)  azonnal cseréljük.

Mindemellett, ha a szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor 1 évig ugyanazt a készüléket érintő bármilyen szerviz szolgáltatásunk árából 10% kedvezményt adunk!

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.