iPhone 15 Plus Hibaüzenet nélküli Kijelző csere

iphone-15-plus-lcd-display-black-original-quality-27102023-01-p
* A képek csak illusztrációk

iPhone 15 Plus Hibaüzenet nélküli Kijelző csere

Rendelésre!

Az általunk végzett iPhone kijelzőjavításokkal biztosíthatjuk, hogy az "Important Display Message" üzenet ne jelenjen meg a telefonjában az javítás után sem. A szakszerűen végzett javítás során gondoskodunk arról, hogy az eredeti képernyőt vagy annak minőségi helyettesítőjét alkalmazzuk, és minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy a kijelző tökéletesen működjön, anélkül hogy zavaró üzenetek jelenjenek meg rajta. Így Ön újra élvezheti az iPhone készülékének tökéletes és zavartalan működését a javítás után.

Fixity ár:
202.429 Ft
500,00 €
Javítási idő:
2 óra

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol a Apple iPhone 15 Plus Hibaüzenet nélküli kijelző cseréjének szakértői vagyunk

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sérült vagy törött kijelző mennyire megnehezítheti a mindennapokat, és célunk, hogy gyors, megbízható és széles választékú kijelzőcsere-szolgáltatást kínáljunk. Legyen szó gyári, utángyártott, keretes vagy keret nélküli kijelzőről, szakértő csapatunk a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelően dolgozik, hogy telefonja kijelzője ismét tökéletes állapotban legyen.

Szolgáltatásaink magukban foglalják:

Gyors és precíz kijelzőcsere, választékunkban megtalálhatók a gyári, utángyártott, keretes és keret nélküli opciók is, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
Csak minőségi alkatrészek használata, legyen szó gyári vagy a gyári színvonalú utángyártott kijelzőkről, hogy a képernyő élessége, színhűsége és érintésérzékenysége tökéletes legyen.
Alapos diagnosztika a csere előtt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a probléma kizárólag a kijelzővel kapcsolatos.
Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra, hogy biztos lehessen abban, hogy telefonja a legjobb kezekben van.
Ne hagyja, hogy egy törött kijelző megakadályozza a kommunikációt vagy a szórakozást! Látogasson el hozzánk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek a lehető leggyorsabban, a legmegfelelőbb kijelző opcióval.

Mire kell figyelni az iPhone 15 Plus kijelző csere után.

Mobiltelefon Kijelző Csere Utáni Teendők
A  kijelzőjének cseréje egy fontos eljárás, amely után szükséges néhány lépést követni a zökkenőmentes működés és a hosszú távú elégedettség érdekében. Kövesse az alábbi utasításokat a kijelző csere után:
  1. Ellenőrzés: Miután visszakapta a készüléket, ellenőrizze a kijelző működését. Próbáljon ki különböző funkciókat, mint például az érintésérzékelést, a színek helyességét és a fényerő állítását.
  2. Védőfólia vagy üveg használata: Bár a modern kijelzők ellenállóbbak, érdemes védőfóliát vagy edzett üveget használni a kijelző védelme érdekében. Ez segíthet megelőzni a jövőbeni sérüléseket.
  3. Kerülje a túlzott nyomást: A kijelző csere után fontos, hogy kerülje a képernyőre gyakorolt túlzott nyomást, mivel ez károsíthatja az új kijelzőt.
  4. Vízállóság: Ha a készülék eredetileg vízálló volt, a kijelző csere után ez a tulajdonság nem garantált. Kerülje a készülék vízbe merítését vagy túlzott nedvességnek való kitettségét.
  5. Garancia és támogatás: Győződjön meg róla, hogy tisztában van a javításra vonatkozó garanciális feltételekkel. Tartsa meg a javítási munkalapot vagy számlát, amely tartalmazza a garancia részleteit.
  6. Szakmai tanácsok: Ha bármilyen rendellenességet észlel a javítás után, azonnal forduljon vissza a szervizbe. Ne próbálja meg saját maga orvosolni a problémát, mivel ez további károkat okozhat.
Ezeket a teendőket követve biztosíthatja, hogy mobiltelefonja kijelzője hosszú távon is megfelelően működjön. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni a szervizzel.
https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.