iPhone 13 Pro Max töltő csatlakozó csere

13promaxdock2_iwebp
* A képek csak illusztrációk

iPhone 13 Pro Max töltő csatlakozó csere

Gyári alkatrész!
Fixity ár:
44.939 Ft
111,00 €
Javítási idő:
3 óra

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol a iPhone 13 Pro Max töltőcsatlakozó csere szakértői vagyunk.

Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos, hogy telefonja megbízhatóan töltődjön, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors és hatékony megoldásokat kínáljunk a töltési problémákra. Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minél kevesebb kényelmetlenséget okozzon Önnek, miközben biztosítjuk, hogy telefonja a lehető legjobb kezekben van.

Szolgáltatásaink magukban foglalják:

Gyors és precíz töltőcsatlakozó-csere, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
Csak minőségi, gyári vagy gyári színvonalú alkatrészek használata a hosszú távú megbízhatóság érdekében.
Részletes diagnosztika a csere előtt, hogy biztosak legyünk benne, a töltési probléma valóban a csatlakozóval kapcsolatos.
Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra.

Mire kell figyelni az iPhone 13 Pro Max alsócsatlakozó csere után?

Az iPhone  alsó csatlakozójának cseréje után különös figyelmet kell fordítani néhány fontos aspektusra, hogy biztosítsuk a készülék megfelelő működését és a javítás hosszú távú sikerességét. Íme, amire különösen oda kell figyelni:

Töltési Funkció Tesztelése

  • Ellenőrizze, hogy az iPhone zökkenőmentesen tölt-e különböző töltőkábelek és adapterek használatával. Ez segít kizárni a kompatibilitási problémákat és biztosítja, hogy a csatlakozó megfelelően működik.

Adatátvitel Ellenőrzése

  • Győződjön meg róla, hogy az eszköz képes adatokat szinkronizálni és átvinni egy számítógéppel a cserét követően. Ez azt jelzi, hogy az alsó csatlakozó minden szükséges kapcsolatot biztosít a kommunikációhoz.

Hangminőség és Mikrofon Tesztelése

  • Mivel az iPhone alsó csatlakozója közel van a mikrofonhoz, fontos ellenőrizni a hangminőséget és a mikrofon működését a csere után. Hívjon egy másik telefonszámot, vagy használja a Hangrögzítő appot, hogy tesztelje a hangfelvétel minőségét.

Hangszóró Funkció

  • A hangszóró teljesítményének tesztelése szintén fontos, mivel az alsó csatlakozó területén helyezkedik el. Lejátszhat zenét vagy használhat hangalapú alkalmazásokat, hogy ellenőrizze a hangszóró működését.

Vízállóság

  • Az iPhone modellek bizonyos szintű vízállóságot kínálnak, de fontos tudni, hogy a javítások, beleértve az alsó csatlakozó cseréjét is, befolyásolhatják ezt a tulajdonságot. Biztosítsa az ügyfeleket arról, hogy kerüljék a készülék vízzel való érintkezését, különösen ha a vízállóság helyreállítása nem garantált a javítás után.

Fizikai Ellenőrzés

  • Ellenőrizze az alsó csatlakozó körüli területet, hogy biztosítsa a csatlakozó megfelelő illeszkedését és nincsenek-e látható sérülések vagy deformációk. A pontos illesztés fontos a készülék teljesítményének és esztétikájának megőrzése érdekében.

Kapcsolódó termékek

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.