iPhone 13 Pro akkumulátor csere (hibaüzenet nélkül)

iphone13proakku
* A képek csak illusztrációk

iPhone 13 Pro akkumulátor csere (hibaüzenet nélkül)

 

 Tisztelt Ügyfelünk!

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az iPhone 17.4 szoftverfrissítés után az akkumulátor cseréje csak szoftverfrissítéssel lehetséges. Két lehetőséget kínálunk Önnek:

1. Otthoni mentés: Kérjük, otthon készítsen biztonsági mentést iPhone készüléke adatairól, majd keresse fel szervizünket az akkumulátorcseréhez és a szükséges szoftverfrissítéshez. Az adatok biztonságáért Ön felelős. Itt talál segítséget, hogyan mentse le az adatait!

2. Szervizes mentés: Választhatja szervizünk segítségét is, ahol az adatokat mi mentjük le, cseréljük az akkumulátort, és végrehajtjuk a szükséges szoftverfrissítést. Az adatokért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, válassza ki a számára legmegfelelőbb megoldást, és lépjen kapcsolatba velünk a folyamat megkezdése érdekében.

Köszönjük a megértését!

Fixity ár:
30.364 Ft
75,00 €
Javítási idő:
1-3 óra

Szakértői vagyunk a iPhone 13 Pro akkumulátorok cseréjében

Tudjuk, hogy a telefon a mindennapjaink nélkülözhetetlen része, ezért célunk, hogy gyors és megbízható szolgáltatást nyújtsunk. Akkumulátorcserénket a legújabb ipari szabványoknak megfelelően, magasan képzett szakemberek végzik, akik a legjobb minőségű alkatrészeket használják. Legyen szó bármilyen márkájú és modellű készülékről, mi gondoskodunk róla, hogy telefonod újra a régi teljesítményével működjön.

Szolgáltatásaink között szerepel:

Gyors akkumulátorcsere, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
Kizárólag minőségi, megbízható akkumulátorok használata.
Szakértői tanácsadás az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében.
Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra.
Bízza profikra telefonja karbantartását! Látogasson el hozzánk, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek!

Mobiltelefon Akkumulátor Csere Utáni Teendők

Mobiltelefonunk akkumulátora létfontosságú része a mindennapi életünknek, és amikor egy akkumulátor cseréjét végrehajtjuk, fontos, hogy gondoskodjunk arról, hogy a telefon újra hatékonyan és biztonságosan működjön. Az alábbiakban részletesen ismertetjük, mit kell tenni egy mobiltelefon akkumulátor cseréje után:

  • Működési Ellenőrzés: Az új akkumulátor behelyezése után, ellenőrizze a telefon indítását és általános működését, valamint azt, hogy a töltés megfelelően működik-e.
  • Akkumulátor Kalibrálása: A hosszabb élettartam és jobb teljesítmény érdekében kalibrálja az akkumulátort a telefonon található speciális alkalmazásokkal.
  • Csatlakozók Tisztasága: Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor és a telefon csatlakozói tiszták és megfelelően összekapcsolódnak.
  • Hőmérséklet Figyelése: Ügyeljen arra, hogy a telefon ne legyen hosszan magas hőmérsékletnek vagy közvetlen napsugárzásnak kitett, mivel ez befolyásolhatja az akkumulátor élettartamát és teljesítményét.
  • Alkalmazások Optimalizálása: Ellenőrizze és szükség szerint zárja be a háttérben futó energiaigényes alkalmazásokat.
  • Energia Takarékos Beállítások: Használja ki a telefon energia takarékossági funkcióit, mint a képernyő fényességének csökkentése és az alvó üzemmód.
  • Rendszeres Töltés: Töltse az akkumulátort rendszeresen, de kerülje a túltöltést. A legjobb, ha 20-30%-os töltöttségi szint alatt tölti fel, és hagyja, hogy 10-15% alá merüljön, mielőtt újratölti.
  • Telefonvédelem: Védje a készüléket fizikai sérülésektől telefon tokkal és képernyővédővel, melyek az akkumulátort is óvják.
  • Rendszeres Karbantartás: Törölje a felesleges fájlokat és végezze el a szükséges frissítéseket a telefon teljesítményének és energiahatékonyságának javítása érdekében.
  • Akkumulátor Élettartamának Figyelése: Figyelje az akkumulátor teljesítményét, és ha jelentős csökkenést észlel, fontolja meg a cseréjét.

Kapcsolódó termékek

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.