iPhone 11 hátsó kamera csere

iphone_11_hts_kamera
* A képek csak illusztrációk

iPhone 11 hátsó kamera csere

Ár: 29.900 Ft
Fixity ár:
28.340 Ft
70,00 €
Javítási idő:
30 perc - 1 óra

Üdvözöljük a Fixitynél, ahol az iPhone 11 kamera cseréjének mesterei vagyunk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az iPhone kamera az egyik legkritikusabb része a modern telefonoknak, akár lenyűgöző tájképekről, életre szóló emlékekről vagy professzionális minőségű videókról van szó. Szolgáltatásunkkal célunk, hogy gyors, hatékony és megbízható megoldást nyújtsunk, hogy iPhone-ja kamerája ismét a lehető legjobb felvételeket készítse.
Szolgáltatásaink magukban foglalják:
 • Szakértői kamera csere iPhone-ra, legyen szó az elő- vagy hátlapi kameráról, a legtöbb esetben azonnali kiszolgálással.
 • Csak minőségi, gyári vagy gyári színvonalú alkatrészek használata, hogy biztosítsuk a képek és videók kristálytiszta minőségét.
 • Alapos diagnosztika a csere előtt, hogy pontosan megállapítsuk a probléma forrását.
 • Garancia a cserélt alkatrészekre és a munkánkra, hogy nyugodt lehessen a szolgáltatásunk minőségét illetően.

Mire kell figyelni az iPhone 11 kamera csere után?

Az iPhone kamera cseréje után több lépés is szükséges annak érdekében, hogy maximálisan kihasználhassa új kamerája képességeit, és biztosíthassa a hosszú távú megbízhatóságot. Itt van néhány fontos teendő és javaslat, amelyeket érdemes követni:

1. Tesztelje a Kamera Funkciókat

 • Képminőség: Készítsen néhány próbafotót és videót különböző környezetekben, hogy ellenőrizze az új kamera képminőségét. Figyeljen a színek pontosságára, a részletgazdagságra és arra, hogy nincsenek-e homályos területek vagy foltok a képeken.
 • Autófókusz: Tesztelje az autófókuszt különböző távolságokból, hogy megbizonyosodjon arról, gyorsan és pontosan fókuszál-e az új kamera.
 • LED vaku: Ellenőrizze a LED vaku működését, hogy megfelelően világítson-e a képek készítésekor.

2. Ellenőrizze az Összes Kamera Alkalmazást

 • Győződjön meg róla, hogy az összes kameraalkalmazás (beleértve a harmadik felek által készített alkalmazásokat is) megfelelően működik az új kamerával. Néha szükség lehet az alkalmazások frissítésére vagy újratelepítésére, hogy optimálisan kihasználhassák az új hardver képességeit.

3. Állítsa Be Újra a Kamera Beállításokat

 • Tekintettel arra, hogy az új kamera viselkedése eltérhet az előzőtől, érdemes lehet újra beállítani a kedvenc kameraopciókat, mint például az expozíciót, az ISO-t és a fehéregyensúlyt.

4. Végezzen Szoftverfrissítést

 • Ha elérhető, telepítse a legújabb iOS frissítést, hogy biztosítsa az új kamera teljes kompatibilitását a szoftverrel. A frissítések gyakran tartalmaznak javításokat és optimalizálásokat az új hardverhez.

5. Készítsen Biztonsági Másolatot

 • Miután minden beállítást optimalizált és tesztelt, érdemes készíteni egy friss biztonsági másolatot, hogy az új kamera beállításai és az általa készített adatok biztonságban legyenek.

6. Figyeljen a Garancia és Támogatás Részleteire

 • Tartsa nyilván a javításra vonatkozó garancia részleteit és az esetleges további támogatási lehetőségeket, hogy ha bármilyen probléma merülne fel a jövőben, tudja, hova fordulhat segítségért.
Ezeknek a lépéseknek a követése biztosítja, hogy iPhone kamerája a csere után a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, és segít fenntartani a készülék megbízhatóságát és hosszú élettartamát.

Kapcsolódó termékek

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.