Üdvözöljük a Fixity-nél, ahol az Apple iPad Sorozat Újra Felfedezi a 'Pad-tásikus' Világát!

A Fixity-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az Apple iPad nem csak egy eszköz, hanem egy kreatív társ, egy digitális művésztelep, amely képes arra, hogy az Ön napját egy interaktív élménnyé varázsolja. De mi történik, amikor ez a 'Pad-tásikus' társ egy kis extra TLC-re vágyik a sok kreatív alkotás és multitasking után? Ne essen kétségbe, mert a Fixity csapata itt van, hogy humorral és szakértői gondoskodással újra 'Pad-tásikussá' varázsolja az Apple iPadjét!

Mit kínálunk az Apple iPad sorozatú csodáknak a Fixity varázslatos műhelyében?

 • Kijelzőcsere Pad-taszikusan: Ha a kijelzője repedt, mint egy izgalmas kalandregény, a Fixity csapata úgy cseréli ki, hogy az újra olyan tiszta és éles legyen, mintha csak egy frissített iPad modellt kapna.
 • Akkumulátorcsere Pad-erővel: Ha az iPadje már nem bírja a hosszú, kreatív napokat, akkumulátorcserénkkel újra tele lesz energiával, készen állva a következő 'Pad-tásikus' kalandokra.
 • Vízkár Javítása Pad-szertelenül: Ha az iPadje egy kis vízi kalandba keveredett, a Fixity mentőcsapata úgy hozza vissza, mintha csak egy értékes műalkotást mentenénk meg a vihartól.
 • Alaplapi Javítások Pad-szerteágazóan: Bonyolult alaplapi problémák? A Fixity technikusai úgy oldják meg őket, mint egy zseniális tudós a legújabb innovációkon.
 • Gyorsaság és Megbízhatóság, Mint Egy Pad a Peak-en: A Fixity nem csak gyors, hanem rendkívül megbízható is – olyan, mint egy megbízható társ a legextrémebb körülmények között.
 • Garancia, Mint Egy Pad-tásikus Ígéret: Minden javításra és alkatrészre garanciát adunk, mert hiszünk abban, hogy az Apple iPad csak a legjobbat érdemli!

Csatlakozzon a Fixity-hez, ahol az Apple iPad újra felfedezi a 'Pad-tásikus' világát!

A Fixity nem csak egy szerviz, hanem egy hely, ahol az Apple iPad-sorozatú eszközök újra felfedezik saját kreatív erejüket és innovációjukat. Legyen szó egy egyszerű kijelzőcseréről vagy egy összetett alaplapi műveletről, csapatunk minden kihívást legyőz, hogy az Apple iPad-sorozatú eszköze újra Önnek és az Ön nagy terveinek szolgálatában álljon!

Az Apple iPad eszközökön a modellszám megtalálása egyszerű folyamat.

identify ipad model number callout

A modellszám közvetlenül a készülék hátlapján található. Így ellenőrizheti:

 1. Fordítsa meg az iPadet úgy, hogy a hátlapja felé nézzen.
 2. Keresse meg a kis szöveget a készülék alsó részén, közvetlenül az "iPad" felirat alatt.
 3. Itt megtalálja a "Model" szót, amelyet egy "A" betű és egy néhány számjegyből álló sorozat követ. Például: "Model Axxxx".
 4. Jegyezze fel ezt a számot, mert ez az iPad modellszáma.
 5. Ha további részletekre van szüksége a modellszámról (például, hogy milyen generációs iPad vagy milyen kapacitású), használhatja az Apple hivatalos támogatási oldalát a modellszám beírásával, ahol részletes információkat talál az adott készülékről.

Fontos megjegyezni, hogy néhány régebbi iPad modellen a modellszám nem olyan könnyen olvasható a készülék hátlapján, ezért esetleg egy nagyító vagy jó fényviszonyok szükségesek lehetnek az olvashatóság érdekében.

https://fixity.hu/

Üdvözöllek a Fixityinél!

Keresse Akcióinkat.